Προσοχή: Αυτός καταζητείται από την Αστυνομία για σωρεία αδικημάτων - Φωτογραφία του στη δημοσιότητα

Προσοχή: Αυτός καταζητείται από την Αστυνομία για σωρεία αδικημάτων - Φωτογραφία του στη δημοσιότητα

Τη φωτογραφία και στοιχεία άντρα ηλικίας 41 ετών, που καταζητείται σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση διάρρηξης κτιρίου, κλοπής, και κατοχής διαρρηκτικών εργαλείων, αδικήματα που διαπράχθηκαν στις 25/02/2023, στη Λεμεσό, δίνει στη δημοσιότητα η Αστυνομία με σκοπό τη συλλογή πληροφοριών που μπορεί να οδηγήσουν στον εντοπισμό του.

Πρόκειται για τον Omid Govdarzi, ημερομηνία γέννησης 16/02/1982, από το Ιράν, κάτοικος Κύπρου. Εναντίον του έχει εκδοθεί δικαστικό ένταλμα σύλληψης για σκοπούς διερεύνησης της υπόθεσης.

 

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λεμεσού, στο τηλέφωνο 25-805057 ή με τη Γραμμή του Πολίτη, στον τηλεφωνικό αριθμό 1460 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα εξέλιξη στο Κυπριακό: Θετικό πρόσημο Γκουτέρες στις νέες ιδέες Χριστοδουλίδη – Στο τραπέζι τριμερής στη Νέα Υόρκη

Νέα εξέλιξη στο Κυπριακό: Θετικό πρόσημο Γκουτέρες στις νέες ιδέες Χριστοδουλίδη – Στο τραπέζι τριμερής στη Νέα Υόρκη

Ο Γενικός Γραμματέας των ΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες, εξετάζει το ενδεχόμενο πραγματοποίησης τριμερούς συνάντησης στη Νέα Υόρκη, όπως δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης μετά τη συνάντησή τους, ενώ την ίδια ώρα εξέφρασε την ικανοποίησή του για την ανταπόκριση του ΓΓ στις νέες ιδέες της ελληνοκυπριακής πλευράς.

BEST OF TOTHEMAONLINE