ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Διανομέας φαγητού ο άτυχος 26χρονος - Έκκληση Αστυνομίας για πληροφορίες

Διανομέας φαγητού ο άτυχος 26χρονος - Έκκληση Αστυνομίας για πληροφορίες

Οι ανακριτές ζητούν οποιαδήποτε πληροφορία σε σχέση με τη θανατηφόρα οδική σύγκρουση που έγινε στη Λευκωσία το βράδυ της Πέμπτης και η Αστυνομία κάνει έκκληση προς το κοινό αν κάποιος γνωρίζει οτιδήποτε να επικοινωνήσει με τη γραμμή του Πολίτη, είπε ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας, Χρίστος Ανδρέου, σε δηλώσεις του το πρωί της Παρασκευής.

Στη θανατηφόρα σύγκρουση, που σημειώθηκε στις 9.50μμ την Πέμπτη, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, 22χρονη που οδηγούσε το όχημα της σε συγκεκριμένο δρόμο κοντά στη Λεωφόρο Σαλαμίνος στη Λευκωσία φαίνεται να προσέκρουσε με μοτοσικλέτα που οδηγούσε 26χρονος διανομέας φαγητού, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ο 26χρονος.

Σύμφωνα με τον κ. Ανδρέου, στο όχημα της 22χρονης επέβαιναν άλλα δύο πρόσωπα. Ο συνοδηγός του οχήματος επίσης τραυματίστηκε, ευτυχώς όμως δεν κινδυνεύει η ζωή του.

«Έγινε έλεγχος αλκοόλης με αρνητικό αποτέλεσμα καθώς και έλεγχος ναρκωτικών ουσιών, όσον αφορά την οδηγό, επίσης με αρνητικό αποτέλεσμα», ανέφερε ο κ. Ανδρέου, σημειώνοντας ότι οι εξετάσεις συνεχίζονται από την Τροχαία Λευκωσίας.

Πηγή: ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΗΠΑ: «Πύραυλοι του Ισραήλ έπληξαν εγκατάσταση στο Ιράν»

ΗΠΑ: «Πύραυλοι του Ισραήλ έπληξαν εγκατάσταση στο Ιράν»

Επίθεση στο Ιράν με πυραύλους σε τουλάχιστον μια στρατιωτική εγκατάσταση πραγματοποίησε το Ισραήλ τα ξημερώματα της Παρασκευής σύμφωνα με τo ABC και το CNN.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top