Άμεση ανταπόκριση Υπ.Παιδείας - Πάει στα σχολεία των Λιβαδιών - Αναστέλλεται η διαμαρτυρία των μαθητών

Άμεση ανταπόκριση Υπ.Παιδείας - Πάει στα σχολεία των Λιβαδιών - Αναστέλλεται η διαμαρτυρία των μαθητών

Άμεση ήταν η ανταπόκριση της Υπουργού Παιδείας , Αθηνάς Μιχαηλίδου στην επιστολή της Συντονιστικής Επιτροπής Συνδέσμων Γονέων των σχολείων Λιβαδιών.

Όπως αναφέρθηκε και σε προηγούμενο άρθρο , είχε προγραμματιστεί για την Δευτέρα 27 Μαρτίου μονόωρη στάση διαμαρτυρίας από μαθητές και γονείς, καθώς ο υπερπληθυσμός στα σχολεία των Λιβαδιών, Δημοτικό, Γυμνάσιο και Λύκειο «έχει βγει εκτός ελέγχου».

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: Έντονη διαμαρτυρία: «Απεργούν» μαθητές των σχολείων Λιβαδιών - Δεν έχουν αίθουσες - «Ο υπερπληθυσμός έχει βγει εκτός ελέγχου»

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η επανεκκίνηση του ΑΚΕΛ και το δύσκολο παζλ των προεδρικών του 2028

Η επανεκκίνηση του ΑΚΕΛ και το δύσκολο παζλ των προεδρικών του 2028

Η Κεντρική Επιτροπή του ΑΚΕΛ, επιχειρεί να «κλειδώσει» ένα νέο πολιτικό αφήγημα μετά τις βουλευτικές εκλογές, οι οποίες, σύμφωνα με την επίσημη εκτίμηση της Εζεκία Παπαϊωάννου, σηματοδοτούν μια πρώτη ένδειξη ανάκαμψης και σταθεροποίησης της εκλογικής του επιρροής. Πίσω από τη θετική αποτίμηση όμως, βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη η πιο σύνθετη πολιτική εξίσωση της επόμενης περιόδου: Η πορεία προς τις προεδρικές εκλογές του 2028.

BEST OF TOTHEMAONLINE