Άμεση ανταπόκριση Υπ.Παιδείας - Πάει στα σχολεία των Λιβαδιών - Αναστέλλεται η διαμαρτυρία των μαθητών

Άμεση ανταπόκριση Υπ.Παιδείας - Πάει στα σχολεία των Λιβαδιών - Αναστέλλεται η διαμαρτυρία των μαθητών

Άμεση ήταν η ανταπόκριση της Υπουργού Παιδείας , Αθηνάς Μιχαηλίδου στην επιστολή της Συντονιστικής Επιτροπής Συνδέσμων Γονέων των σχολείων Λιβαδιών.

Όπως αναφέρθηκε και σε προηγούμενο άρθρο , είχε προγραμματιστεί για την Δευτέρα 27 Μαρτίου μονόωρη στάση διαμαρτυρίας από μαθητές και γονείς, καθώς ο υπερπληθυσμός στα σχολεία των Λιβαδιών, Δημοτικό, Γυμνάσιο και Λύκειο «έχει βγει εκτός ελέγχου».

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: Έντονη διαμαρτυρία: «Απεργούν» μαθητές των σχολείων Λιβαδιών - Δεν έχουν αίθουσες - «Ο υπερπληθυσμός έχει βγει εκτός ελέγχου»

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Σημαντική για επανέναρξη διαπραγματεύσεων η αλληλεγγύη εταίρων

ΠτΔ: Σημαντική για επανέναρξη διαπραγματεύσεων η αλληλεγγύη εταίρων

Στην προσπάθεια για την επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων με στόχο μια διαρκή και βιώσιμη λύση του Κυπριακού, με βάση μια δικοινοτική, διζωνική ομοσπονδία με πολιτική ισότητα, όπως ορίζεται από το πλαίσιο του ΟΗΕ και τις αξίες και αρχές της ΕΕ, η αλληλεγγύη εταίρων όπως η Ισπανία είναι πολύ σημαντική, δήλωσε την Παρασκευή ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά την παρουσίαση των διαπιστευτηρίων της νέας Πρέσβειρας του Βασιλείου της Ισπανίας στην Κυπριακή Δημοκρατία, Mercedes Alonso Frayle.

BEST OF TOTHEMAONLINE