Άμεση ανταπόκριση Υπ.Παιδείας - Πάει στα σχολεία των Λιβαδιών - Αναστέλλεται η διαμαρτυρία των μαθητών

Άμεση ανταπόκριση Υπ.Παιδείας - Πάει στα σχολεία των Λιβαδιών - Αναστέλλεται η διαμαρτυρία των μαθητών

Άμεση ήταν η ανταπόκριση της Υπουργού Παιδείας , Αθηνάς Μιχαηλίδου στην επιστολή της Συντονιστικής Επιτροπής Συνδέσμων Γονέων των σχολείων Λιβαδιών.

Όπως αναφέρθηκε και σε προηγούμενο άρθρο , είχε προγραμματιστεί για την Δευτέρα 27 Μαρτίου μονόωρη στάση διαμαρτυρίας από μαθητές και γονείς, καθώς ο υπερπληθυσμός στα σχολεία των Λιβαδιών, Δημοτικό, Γυμνάσιο και Λύκειο «έχει βγει εκτός ελέγχου».

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: Έντονη διαμαρτυρία: «Απεργούν» μαθητές των σχολείων Λιβαδιών - Δεν έχουν αίθουσες - «Ο υπερπληθυσμός έχει βγει εκτός ελέγχου»

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ – Ερχιουρμάν: Στις 8 Μαίου η συνάντηση – «Ο ορίζοντας του τέλους του 2026 δεν πρέπει να χαθεί»

ΠτΔ – Ερχιουρμάν: Στις 8 Μαίου η συνάντηση – «Ο ορίζοντας του τέλους του 2026 δεν πρέπει να χαθεί»

Στις 8 Μάϊου, στις 16.00, θα πραγματοποιηθεί η νέα συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Τ/κ ηγέτη, Τουφάν Έρχιουρμαν, στην οικία του Ειδικού Αντιπροσώπου του ΓΓ του ΟΗΕ στην Κύπρο, Χασίμ Ντιάν, ανακοίνωσε, το μεσημέρι της Πέμπτης, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.

BEST OF TOTHEMAONLINE