Άμεση ανταπόκριση Υπ.Παιδείας - Πάει στα σχολεία των Λιβαδιών - Αναστέλλεται η διαμαρτυρία των μαθητών

Άμεση ανταπόκριση Υπ.Παιδείας - Πάει στα σχολεία των Λιβαδιών - Αναστέλλεται η διαμαρτυρία των μαθητών

Άμεση ήταν η ανταπόκριση της Υπουργού Παιδείας , Αθηνάς Μιχαηλίδου στην επιστολή της Συντονιστικής Επιτροπής Συνδέσμων Γονέων των σχολείων Λιβαδιών.

Όπως αναφέρθηκε και σε προηγούμενο άρθρο , είχε προγραμματιστεί για την Δευτέρα 27 Μαρτίου μονόωρη στάση διαμαρτυρίας από μαθητές και γονείς, καθώς ο υπερπληθυσμός στα σχολεία των Λιβαδιών, Δημοτικό, Γυμνάσιο και Λύκειο «έχει βγει εκτός ελέγχου».

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: Έντονη διαμαρτυρία: «Απεργούν» μαθητές των σχολείων Λιβαδιών - Δεν έχουν αίθουσες - «Ο υπερπληθυσμός έχει βγει εκτός ελέγχου»

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Αξιοποιούμε όλα τα πολιτικά και διπλωματικά μέσα για να διαρρήξουμε το αδιέξοδο»

ΠτΔ: «Αξιοποιούμε όλα τα πολιτικά και διπλωματικά μέσα για να διαρρήξουμε το αδιέξοδο»

Για να μπορεί να αντέξει στον χρόνο μια ενδεχόμενη λύση του Κυπριακού δεν περνά μέσα από την αυτοκατάργηση μας, αλλά μέσα από τον σεβασμό της πραγματικής μας Ιστορίας, δήλωσε το Σάββατο ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε ομιλία του στα εγκαίνια Μνημείου Ηρώων του Απελευθερωτικού Αγώνα 1955-‘59 στην κοινότητα Πύργου Λεμεσού.

BEST OF TOTHEMAONLINE