Άμεση ανταπόκριση Υπ.Παιδείας - Πάει στα σχολεία των Λιβαδιών - Αναστέλλεται η διαμαρτυρία των μαθητών

Άμεση ανταπόκριση Υπ.Παιδείας - Πάει στα σχολεία των Λιβαδιών - Αναστέλλεται η διαμαρτυρία των μαθητών

Άμεση ήταν η ανταπόκριση της Υπουργού Παιδείας , Αθηνάς Μιχαηλίδου στην επιστολή της Συντονιστικής Επιτροπής Συνδέσμων Γονέων των σχολείων Λιβαδιών.

Όπως αναφέρθηκε και σε προηγούμενο άρθρο , είχε προγραμματιστεί για την Δευτέρα 27 Μαρτίου μονόωρη στάση διαμαρτυρίας από μαθητές και γονείς, καθώς ο υπερπληθυσμός στα σχολεία των Λιβαδιών, Δημοτικό, Γυμνάσιο και Λύκειο «έχει βγει εκτός ελέγχου».

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: Έντονη διαμαρτυρία: «Απεργούν» μαθητές των σχολείων Λιβαδιών - Δεν έχουν αίθουσες - «Ο υπερπληθυσμός έχει βγει εκτός ελέγχου»

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Live: Το Ιράν εκτόξευσε πυραύλους προς το Ισραήλ – Αντίποινα για τα ισραηλινά πλήγματα στην Τεχεράνη

Live: Το Ιράν εκτόξευσε πυραύλους προς το Ισραήλ – Αντίποινα για τα ισραηλινά πλήγματα στην Τεχεράνη

Κλιμακώνεται επικίνδυνα η ένταση στη Μέση Ανατολή. Το Ισραήλ εξαπέλυσε νέες αεροπορικές επιθέσεις μετά από αυτές που έκανε τα ξημερώματα της Τετάρτης στην Τεχεράνη, την οποία εγκαταλείπουν μαζικά χιλιάδες άνθρωποι. Το Ιράν προειδοποίησε τους κατοίκους του Τελ Αβίβ και της Χάιφα να εκκενώσουν την περιοχή, ενώ οι ΗΠΑ ενισχύουν τις δυνάμεις τους στη Μέση Ανατολή. Το ThemaOnline σας μεταφέρει ζωντανά όλες τις εξελίξεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE