Μάγος δέχτηκε επίθεση στην σκηνή από... ζηλιάρη σύζυγο εθελόντριας

Μάγος δέχτηκε επίθεση στην σκηνή από... ζηλιάρη σύζυγο εθελόντριας

Μπελά από το πουθενά βρήκε ένας Αυστραλός μάγος!

Ο Μπεν Μέρφι, που δραστηριοποιείται ως ταχυδακτυλουργός και illusionist, εργαζόταν σε κρουαζιέρα και έπεσε θύμα επίθεσης από θεατή, ο οποίος δεν έμεινε και πολύ ικανοποιημένος από το νούμερο στο οποίο συμμετείχε ως εθελόντρια η σύζυγός του!

Ο Μέρφι κρατούσε μία κάρτα στο στόμα του, όπως και η γυναίκα, με τον άντρα της να εξαγριώνεται όταν τους είδε να έρχονται κοντά για τις ανάγκες του κόλπου.

Ο ζηλιάρης σύζυγος έριξε στο πάτωμα τον καλλιτέχνη και εν συνεχεία αποχώρησε από την σκηνή δεχόμενος αποδοκιμασίες από το κοινό, με τον Μέρφι να αναφέρει πως «θα έπρεπε να τον διώξουν από την κρουαζιέρα».

Πηγή: Sport-fm.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ενημερώνει το Εθνικό Συμβούλιο για το Κυπριακό ο ΠτΔ - Παρών αυτή τη φορά ο Φειδίας

Ενημερώνει το Εθνικό Συμβούλιο για το Κυπριακό ο ΠτΔ - Παρών αυτή τη φορά ο Φειδίας

Σε εξέλιξη βρίσκεται από τις 10.40 το πρωί η συνεδρία του Εθνικού Συμβουλίου υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη, ο οποίος αναμένεται να ενημερώσει τα μέλη του για τις τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό μετά και τις επισκέψεις που πραγματοποίησαν την περασμένη βδομάδα στην Κύπρο ο ΓΓ του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες, και ο Ειδικός Εκπρόσωπος της ΕΕ για το Κυπριακό, Ραφαέλε Φίτο.

BEST OF TOTHEMAONLINE