Μάγος δέχτηκε επίθεση στην σκηνή από... ζηλιάρη σύζυγο εθελόντριας

Μάγος δέχτηκε επίθεση στην σκηνή από... ζηλιάρη σύζυγο εθελόντριας

Μπελά από το πουθενά βρήκε ένας Αυστραλός μάγος!

Ο Μπεν Μέρφι, που δραστηριοποιείται ως ταχυδακτυλουργός και illusionist, εργαζόταν σε κρουαζιέρα και έπεσε θύμα επίθεσης από θεατή, ο οποίος δεν έμεινε και πολύ ικανοποιημένος από το νούμερο στο οποίο συμμετείχε ως εθελόντρια η σύζυγός του!

Ο Μέρφι κρατούσε μία κάρτα στο στόμα του, όπως και η γυναίκα, με τον άντρα της να εξαγριώνεται όταν τους είδε να έρχονται κοντά για τις ανάγκες του κόλπου.

Ο ζηλιάρης σύζυγος έριξε στο πάτωμα τον καλλιτέχνη και εν συνεχεία αποχώρησε από την σκηνή δεχόμενος αποδοκιμασίες από το κοινό, με τον Μέρφι να αναφέρει πως «θα έπρεπε να τον διώξουν από την κρουαζιέρα».

Πηγή: Sport-fm.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

TRAILER: Αποκλειστική συνέντευξη: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης στο ThemaOnline– Μιλά για όλα, μέσα από το αυτοκίνητό του

TRAILER: Αποκλειστική συνέντευξη: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης στο ThemaOnline– Μιλά για όλα, μέσα από το αυτοκίνητό του

Για πρώτη φορά, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, ανοίγει την καρδιά του στον Τάσο Θεοδώρου, μέσα από μια εντελώς διαφορετική συνέντευξη.

BEST OF TOTHEMAONLINE