Μάγος δέχτηκε επίθεση στην σκηνή από... ζηλιάρη σύζυγο εθελόντριας

Μάγος δέχτηκε επίθεση στην σκηνή από... ζηλιάρη σύζυγο εθελόντριας

Μπελά από το πουθενά βρήκε ένας Αυστραλός μάγος!

Ο Μπεν Μέρφι, που δραστηριοποιείται ως ταχυδακτυλουργός και illusionist, εργαζόταν σε κρουαζιέρα και έπεσε θύμα επίθεσης από θεατή, ο οποίος δεν έμεινε και πολύ ικανοποιημένος από το νούμερο στο οποίο συμμετείχε ως εθελόντρια η σύζυγός του!

Ο Μέρφι κρατούσε μία κάρτα στο στόμα του, όπως και η γυναίκα, με τον άντρα της να εξαγριώνεται όταν τους είδε να έρχονται κοντά για τις ανάγκες του κόλπου.

Ο ζηλιάρης σύζυγος έριξε στο πάτωμα τον καλλιτέχνη και εν συνεχεία αποχώρησε από την σκηνή δεχόμενος αποδοκιμασίες από το κοινό, με τον Μέρφι να αναφέρει πως «θα έπρεπε να τον διώξουν από την κρουαζιέρα».

Πηγή: Sport-fm.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Προσεγγίζουμε την Παιδεία ως επένδυση στο μέλλον της Κύπρου

ΠτΔ: Προσεγγίζουμε την Παιδεία ως επένδυση στο μέλλον της Κύπρου

Προσεγγίζουμε την Παιδεία όχι ως λογιστικές πράξεις, αλλά ως επένδυση στο μέλλον της Κύπρου, διεμήνυσε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, εγκαινιάζοντας στην Αθήνα παράρτημα του Πανεπιστημίου Λευκωσίας, παρουσία και του Πρωθυπουργού Μητσοτάκη.

BEST OF TOTHEMAONLINE