Νίκος Οικονομόπουλος: «Μέσα στον Πανάγιο Τάφο, εδώ που αναστήθηκε ο Χριστός μας» - Βίντεο

Νίκος Οικονομόπουλος: «Μέσα στον Πανάγιο Τάφο, εδώ που αναστήθηκε ο Χριστός μας» - Βίντεο

Ο Νίκος Οικονομόπουλος έχει ουκ ολίγες φορές μιλήσει για την πίστη του και για τη θρησκεία.

Πιστεύει πάρα πολύ και μάλιστα σε συνέντευξή του είχε πει ο τραγουδιστής: «Πιστεύω πάρα πολύ στον Χριστό, το λέω συνέχεια και το λέω με πολλή αγάπη γιατί το νιώθω. Δεν θα σταματήσω να το λέω και να δείχνω τη χαρά μου γι’ αυτό το πράγμα. Χαίρομαι πάρα πολύ που είμαι Χριστιανός Ορθόδοξος. Ναι, είμαι Χριστιανός Ορθόδοξος, πειράζει; Σε όποιον αρέσει. Το θέμα είναι να μην κάνει κακό σε άλλους».

Αυτή τη φορά, ο Νίκος Οικονομόπουλος, αποφάσισε να κάνει ένα ταξίδι στα Ιεροσόλυμα. Μάλιστα, δεν δίστασε να μοιραστεί μαζί μας φωτογραφίες και βίντεο μέσα από τον Πανάγιο Τάφο.

«Μέσα στον Πανάγιο Τάφο, εδώ που αναστήθηκε ο Χριστός μας», τον ακούσαμε να λέει χαρακτηριστικά σε ένα από τα βίντεο που μοιράστηκε μαζί μας στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Πηγή: gossip-tv.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στο Συμβούλιο Ειρήνης του Τραμπ η Κύπρος: Επιλογή παρουσίας και όχι απουσίας

Στο Συμβούλιο Ειρήνης του Τραμπ η Κύπρος: Επιλογή παρουσίας και όχι απουσίας

Η απόφαση της κυβέρνησης να συμμετάσχει στη συνάντηση του υπό διαμόρφωση «Συμβουλίου Ειρήνης», με πρωτοβουλία του Ντόναλντ Τραμπ, άνοιξε έναν νέο κύκλο πολιτικής αντιπαράθεσης στο εσωτερικό.