Κλειστή λωρίδα στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού-Λευκωσίας - Ακινητοποιήθηκαν δύο φορτηγά

Κλειστή λωρίδα στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού-Λευκωσίας - Ακινητοποιήθηκαν δύο φορτηγά

Κλειστή είναι η αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού-Λευκωσίας, στην κατεύθυνση προς Λευκωσία, στο ύψος Μονής, στη Λεμεσό, μετά την ακινητοποίηση δύο φορτηγών οχημάτων, σε σημείο του δρόμου.

Πρόκειται συγκεκριμένα για δύο νταλίκες, που έχουν ακινητοποιηθεί στη λωρίδα ασφαλείας του αυτοκινητοδρόμου, αφού έσκασε λάστιχο τροχού τους. Για λόγους ασφαλείας έχει κλείσει η αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας στο σημείο ακινητοποίησης των δύο φορτηγών. Στο σημείο βρίσκονται μέλη της Αστυνομίας για παροχή βοήθειας και ρύθμιση της κυκλοφορίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Έρχιουρμαν βάζει τον όρο της πολιτικής ισότητας - Οι συγκλίσεις- H επιστροφή Ολγκίν και το κρίσιμο τεστ πριν από τη Νέα Υόρκη

Κυπριακό: Ο Έρχιουρμαν βάζει τον όρο της πολιτικής ισότητας - Οι συγκλίσεις- H επιστροφή Ολγκίν και το κρίσιμο τεστ πριν από τη Νέα Υόρκη

Το Κυπριακό μπαίνει ξανά σε μια περίοδο έντονης κινητικότητας, με τον χρόνο μέχρι τη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών στη Νέα Υόρκη, να λειτουργεί πλέον ως άτυπο πολιτικό ορόσημο. Οι συναντήσεις Νίκου Χριστοδουλίδη και Τουφάν Ερχιουρμάν, αποκτούν εβδομαδιαίο ρυθμό, η Μαρία Άνχελα Ολγκίν επιστρέφει στην Κύπρο προς το τέλος της πρώτης εβδομάδας του Σεπτεμβρίου, μεταφέροντας την καταγραφή των συγκλίσεων που ετοίμασαν τα Ηνωμένα Έθνη και η συζήτηση για τα επόμενα βήματα αποκτά πλέον συγκεκριμένο περιεχόμενο.

BEST OF TOTHEMAONLINE