Χειροπέδες σε 25χρονο καταζητούμενο για τα επεισόδια στο «Ελευθερία»

Χειροπέδες σε 25χρονο καταζητούμενο για τα επεισόδια στο «Ελευθερία»

Χειροπέδες σε άλλο ένα πρόσωπο αναφορικά με τα επεισόδια στο στάδιο «Ελευθερία» την περασμένη Κυριακή 26 Μαρτίου 2023, έξω από το στάδιο «Τάσσος Παπαδόπουλος – Ελευθερία» στη Λευκωσία, περάσαν οι Αρχές.

Πρόκειται για 25χρονο ο οποίος καταζητείτο από τις αρχές. Εναντίον του εκκρεμμούσε δικαστικό ένταλμα σύλληψης, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση αδικημάτων κατά παράβαση του Νόμου περί της Πρόληψης και Καταστολής της Βίας στους Αθλητικούς Χώρους, εμπρησμού κτηρίου, επίθεσης εναντίον αστυνομικών, κατοχής, χρήσης και μεταφοράς εκρηκτικών υλών, πρόκλησης κακόβουλης ζημιάς και οχλαγωγίας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τελούν υπό κράτηση για τα επεισόδια πέντε συνολικά άτομα πέντε. Παράλληλα η Αστυνομία καταζητεί έναν 20χρονο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ στο Bloomberg: «Η Κύπρος δεν εμπλέκεται στον πόλεμο στη Μέση Ανατολή με κανέναν τρόπο»

ΠτΔ στο Bloomberg: «Η Κύπρος δεν εμπλέκεται στον πόλεμο στη Μέση Ανατολή με κανέναν τρόπο»

Στη σημασία της αποκλιμάκωσης της κρίσης στη Μέση Ανατολή αναφέρθηκε ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας, σε συνέντευξή του στο Bloomberg TV, την ανάγκη για συντονισμό της ΕΕ, χωρών της περιοχής αλλά και των ΗΠΑ για να επιτευχθεί διά της διπλωματικής οδού κατάπαυση του πυρός. Αν δεν υπάρξει αποκλιμάκωση, οι συνέπειες θα είναι σοβαρές, είπε, προτείνοντας, μεταξύ άλλων, τη δημιουργία ενός «συνασπισμού προθύμων» για να παρουσιαστεί ένα σχέδιο αποκλιμάκωσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE