Άρπαξαν τις βαλίτσες και έγιναν καπνός - Έμεινε χωρίς... ρούχα και κοσμήματα οικογένεια τουριστών στην Πάφο

Άρπαξαν τις βαλίτσες και έγιναν καπνός - Έμεινε χωρίς... ρούχα και κοσμήματα οικογένεια τουριστών στην Πάφο

Υπόθεση κλοπής ταξιδιωτικών αποσκευών, ιδιοκτησίας επισκέπτη στην Κύπρο, διερευνά το Τμήμα Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Πάφου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, την 1η Απριλίου στις 23:00 καταγγέλθηκε στο ΤΑΕ Πάφου από επισκέπτη από το Ισραήλ, ο οποίος διαμένει στην Πέγεια, ότι μεταξύ των ωρών 19:30- 20:30 κλάπηκαν από το αυτοκίνητο ενοικιάσεως του τέσσερις βαλίτσες που ανήκουν στον ίδιο και στην οικογένεια του.

Συγκεκριμένα, ο παραπονούμενος κατήγγειλε ότι κλάπηκε μια μεγάλη ρούχινη ταξιδιωτική τσάντα, μια μεγάλη τσάντα χειρός χρώματος άσπρου και δύο μικρές πλαστικές ταξιδιωτικές βαλίτσες χρώματος μαύρου και κόκκινου που περιείχαν είδη ρουχισμού του ιδίου, της συζύγου του και των παιδιών του.

Ακόμη, στις αποσκευές υπήρχαν μια χρυσή καδένα και ένα μενταγιόν, τα οποία κλάπηκαν, επίσης.

Για τα κλαπέντα υπάρχει ασφαλιστική κάλυψη. Η υπόθεση εξετάζεται από το ΤΑΕ Πάφου προς εντοπισμό των φερόμενων δραστών.

Πηγή: ΚΥΠΕ/φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Ήχησαν και πάλι οι σειρήνες στο Ακρωτήρι – «Σε εξέλιξη απειλή ασφάλειας» - Μαίνεται ο πόλεμος Ιράν – Ισραήλ – ΗΠΑ

LIVE: Ήχησαν και πάλι οι σειρήνες στο Ακρωτήρι – «Σε εξέλιξη απειλή ασφάλειας» - Μαίνεται ο πόλεμος Ιράν – Ισραήλ – ΗΠΑ

Σε επικίνδυνη κλιμάκωση μπαίνει ο πόλεμος στην Μέση Ανατολή, με το Ισραήλ, το Ιράν και τις ΗΠΑ, να συνεχίζουν τις επιθέσεις, αλλά ταυτόχρονα να δηλώνουν έτοιμοι να συνεχίσουν «όσο χρειαστεί», την στιγμή που ο Λίβανος συνεχίζει να δέχεται επιθέσεις και το πετρέλαιο να συνεχίζει την ανοδική του πορεία. Το ThemaOnline σας μεταφέρε λεπτό προς λεπτό όλες τις εξελίξεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE