LIKE ONLINE

Θαυματουργή διάσωση: Σκιέρ έσωσε άνθρωπο που θάφτηκε ζωντανός από χιονοστιβάδα

Θαυματουργή διάσωση: Σκιέρ έσωσε άνθρωπο που θάφτηκε ζωντανός από χιονοστιβάδα

Το σκι είναι ένα συναρπαστικό άθλημα που πολλοί άνθρωποι απολαμβάνουν κατά τους χειμερινούς μήνες. Αλλά μπορεί επίσης να είναι μια επικίνδυνη δραστηριότητα, ειδικά αν δεν είστε προσεκτικοί.

Το σκι είναι ένα συναρπαστικό άθλημα που πολλοί άνθρωποι απολαμβάνουν κατά τους χειμερινούς μήνες. Αλλά μπορεί επίσης να είναι μια επικίνδυνη δραστηριότητα, ειδικά αν δεν είστε προσεκτικοί. Αυτό έμαθε ένας άνδρας, όταν βρέθηκε να θάβεται ζωντανός κάτω από έναν σωρό χιόνι. Ευτυχώς, ένας σκιέρ με γρήγορη σκέψη εντόπισε τα πόδια του snowboarder να προεξέχουν από το χιόνι και μπόρεσε να του σώσει τη ζωή.

Η απίστευτη στιγμή καταγράφηκε σε βίντεο και έκτοτε έχει γίνει viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Στο βίντεο, μπορείτε να δείτε τον άνδρα θαμμένο μέχρι τη μέση στο χιόνι, να προσπαθεί απεγνωσμένα να ξεθάψει τον εαυτό του.

Το σκι είναι ένα συναρπαστικό άθλημα που πολλοί άνθρωποι απολαμβάνουν κατά τους χειμερινούς μήνες. Αλλά μπορεί επίσης να είναι μια επικίνδυνη δραστηριότητα, ειδικά αν δεν είστε προσεκτικοί. Το σκι είναι ένα συναρπαστικό άθλημα που πολλοί άνθρωποι απολαμβάνουν κατά τους χειμερινούς μήνες. Αλλά μπορεί επίσης να είναι μια επικίνδυνη δραστηριότητα, ειδικά αν δεν είστε προσεκτικοί. Αυτό έμαθε ένας άνδρας, όταν βρέθηκε να θάβεται ζωντανός κάτω από έναν σωρό χιόνι. Ευτυχώς, ένας σκιέρ με γρήγορη σκέψη εντόπισε τα πόδια του snowboarder να προεξέχουν από το χιόνι και μπόρεσε να του σώσει τη ζωή. Η απίστευτη στιγμή καταγράφηκε σε βίντεο και έκτοτε έχει γίνει viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Στο βίντεο, μπορείτε να δείτε τον άνδρα θαμμένο μέχρι τη μέση στο χιόνι, να προσπαθεί απεγνωσμένα να ξεθάψει τον εαυτό του.

 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Francis Zuber (@franciszuber)

Ο άνδρας ήταν ζαλισμένος και αποπροσανατολισμένος, αλλά ζωντανός χάρη στις γρήγορες ενέργειες του σκιέρ. Ο σκιέρ τον βοήθησε να βγει από το χιόνι και παρέμεινε μαζί του μέχρι να μπορέσει να συνέλθει. Το περιστατικό χρησιμεύει ως μια ισχυρή υπενθύμιση των κινδύνων του σκι και του σνόουμπορντ σε ορεινές περιοχές. Ακόμη και έμπειροι σκιέρ και snowboarders μπορεί να βρεθούν απροετοίμαστοι από χιονοστιβάδα ή άλλο απροσδόκητο κίνδυνο. Γι' αυτό είναι τόσο σημαντικό να είστε πάντα προετοιμασμένοι και να λαμβάνετε τις απαραίτητες προφυλάξεις όταν επιχειρείτε να βγείτε σε ορεινές περιοχές.

Καθώς πάλευε να απελευθερωθεί, ένας σκιέρ έτυχε να περάσει και παρατήρησε τις μύτες των μπότες του να εξέχουν από το χιόνι. Ο σκιέρ κατάλαβε γρήγορα τι είχε συμβεί και ανέλαβε αμέσως δράση. Έσκαψε μέσα στο χιόνι με τα γυμνά του χέρια μέχρι που κατάφερε να αποκαλύψει το κεφάλι του snowboarder.

Ο άνδρας ήταν ζαλισμένος και αποπροσανατολισμένος, αλλά ζωντανός χάρη στις γρήγορες ενέργειες του σκιέρ. Ο σκιέρ τον βοήθησε να βγει από το χιόνι και παρέμεινε μαζί του μέχρι να μπορέσει να συνέλθει.

Το περιστατικό χρησιμεύει ως μια ισχυρή υπενθύμιση των κινδύνων του σκι και του σνόουμπορντ σε ορεινές περιοχές. Ακόμη και έμπειροι σκιέρ και snowboarders μπορεί να βρεθούν απροετοίμαστοι από χιονοστιβάδα ή άλλο απροσδόκητο κίνδυνο. Γι' αυτό είναι τόσο σημαντικό να είστε πάντα προετοιμασμένοι και να λαμβάνετε τις απαραίτητες προφυλάξεις όταν επιχειρείτε να βγείτε σε ορεινές περιοχές.

ΠΗΓΗ: Gazzetta.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Αυτά είναι τα επικίνδυνα έθιμα του Πάσχα – Πώς μπορούμε να προστατευθούμε; - Οι ενέργειες για πρόληψη από την Αστυνομία

Από πυρκαγιά σε πυρκαγιά έτρεχε η Πυροσβεστική - Το επιχειρησιακό πλάνο ενόψει καλοκαιριού

Έπιασε «λαυράκι» η ΥΚΑΝ - Συγκάτοικοι έκρυβαν ναρκωτικά μέσα στα δωμάτιά τους

Απάτη στη Λεμεσό: Παρίστανε τον συνεργάτη ιδιοκτητών διαμερισμάτων - Χειροπέδες σε 34χρονο

Στιγμές τρόμου για 23χρονη: Αδέλφια την απείλησαν, την απήγαγαν και την τραυμάτισαν με μαχαίρι – Πρώην συμβίος της ο ένας

Eurovision 2024: Η Silia Kapsis έκανε την πρώτη της πρόβα με το «Liar»



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Νέα σύλληψη σημειώθηκε σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline σήμερα το απόγευμα αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top