Τα είπαν Νίκος Δένδιας και Δήμαρχος Αμμοχώστου - Στην ατζέντα το Κυπριακό - «Η Ελλάδα στηρίζει τις προσπάθειες λύσης»

Τα είπαν Νίκος Δένδιας και Δήμαρχος Αμμοχώστου - Στην ατζέντα το Κυπριακό - «Η Ελλάδα στηρίζει τις προσπάθειες λύσης»

Συνάντηση με τον Δήμαρχο Αμμοχώστου Σίμο Ιωάννου πραγματοποίησε ο Έλληνας Υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας, τη Δευτέρα 3 Απριλίου, στο Υπουργείο Εξωτερικών στην Αθήνα, με τον οποίο συζήτησε τις τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό.

Όπως σημείωσε σε ανάρτησή του στο Twitter o κ. Δένδιας, κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν οι τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό, με την Ελλάδα να υπογραμμίζει τη στήριξή της στις προσπάθειες για δίκαιη και βιώσιμη λύση, βασισμένη στα Ψηφίσματα του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ για τη δημιουργία δικοινοτικής, διζωνικής ομοσπονδίας.

«Συναντήθηκα στο Υπουργείο Εξωτερικών με τον Δήμαρχο Αμμοχώστου, Σ. Ιωάννου. Στο επίκεντρο οι τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό. Η Ελλάδα στηρίζει τις προσπάθειες για μία δίκαιη & βιώσιμη λύση, βασισμένη στα Ψηφίσματα του ΣΑ του ΟΗΕ για τη δημιουργία δικοινοτικής, διζωνικής ομοσπονδίας», αναφέρει στην ανάρτησή του ο κ. Δένδιας.

Πηγή: ΚΥΠΕ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Επιστολές Χριστοδουλίδη και ΥΠΕΞ προς θεσμούς ΕΕ και αλλού για δίωξη Σενέρ Λεβέντ

Επιστολές Χριστοδουλίδη και ΥΠΕΞ προς θεσμούς ΕΕ και αλλού για δίωξη Σενέρ Λεβέντ

Επιστολή προς τους Προέδρους του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου απέστειλε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, εκφράζοντας έντονη ανησυχία για την κλιμακούμενη δίωξη του Τουρκοκύπριου δημοσιογράφου Σενέρ Λεβέντ από την Τουρκία, όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE