Τα είπαν Νίκος Δένδιας και Δήμαρχος Αμμοχώστου - Στην ατζέντα το Κυπριακό - «Η Ελλάδα στηρίζει τις προσπάθειες λύσης»

Τα είπαν Νίκος Δένδιας και Δήμαρχος Αμμοχώστου - Στην ατζέντα το Κυπριακό - «Η Ελλάδα στηρίζει τις προσπάθειες λύσης»

Συνάντηση με τον Δήμαρχο Αμμοχώστου Σίμο Ιωάννου πραγματοποίησε ο Έλληνας Υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας, τη Δευτέρα 3 Απριλίου, στο Υπουργείο Εξωτερικών στην Αθήνα, με τον οποίο συζήτησε τις τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό.

Όπως σημείωσε σε ανάρτησή του στο Twitter o κ. Δένδιας, κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν οι τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό, με την Ελλάδα να υπογραμμίζει τη στήριξή της στις προσπάθειες για δίκαιη και βιώσιμη λύση, βασισμένη στα Ψηφίσματα του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ για τη δημιουργία δικοινοτικής, διζωνικής ομοσπονδίας.

«Συναντήθηκα στο Υπουργείο Εξωτερικών με τον Δήμαρχο Αμμοχώστου, Σ. Ιωάννου. Στο επίκεντρο οι τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό. Η Ελλάδα στηρίζει τις προσπάθειες για μία δίκαιη & βιώσιμη λύση, βασισμένη στα Ψηφίσματα του ΣΑ του ΟΗΕ για τη δημιουργία δικοινοτικής, διζωνικής ομοσπονδίας», αναφέρει στην ανάρτησή του ο κ. Δένδιας.

Πηγή: ΚΥΠΕ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Στη συνέντευξή του στο ThemaOnline και τον Τάσο Θεοδώρου, ο πρώην πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου, μιλά ανοιχτά για την επόμενη μέρα στην πολιτική, το μέλλον της παράταξης, τις εκλογές του 2026 και του 2028, τη διακυβέρνηση Χριστοδουλίδη, το Κυπριακό, αλλά και τα νέα πολιτικά φαινόμενα που ταράζουν τα νερά.

BEST OF TOTHEMAONLINE