Iδιωτικά σχολεία: Xρήζει αλλαγών η νομοθεσία λέει το ΥΠΑΝ - Αρχίζει διαβουλεύσεις

Iδιωτικά σχολεία: Xρήζει αλλαγών η νομοθεσία λέει το ΥΠΑΝ - Αρχίζει διαβουλεύσεις

Αλλαγές στην νομοθεσία που διέπει τα ιδιωτικά σχολεία έρχεται να εφαρμόσει το Υπουργείο Παιδείας, Αθλητισμού και Νεολαίας (ΥΠΑΝ).

 Συγκεκριμένα το ΥΠΑΝ ανακοίνωσε ότι, σε συνέχεια συζήτησης που διεξήχθη στην Κοινοβουλευτική Επιτροπή Παιδείας και Πολιτισμού αναφορικά με τους τύπους των ιδιωτικών σχολείων, έχει ολοκληρώσει την αξιολόγηση της σχετικής νομοθεσίας και έχει καταλήξει στη διαπίστωση ότι αυτή χρήζει αλλαγών, ούτως ώστε να ανταποκρίνεται στις υφιστάμενες και μελλοντικές ανάγκες της ιδιωτικής εκπαίδευσης στην Κύπρο.

Με βάση τα πιο πάνω, το ΥΠΑΝ ανακοινώνει ότι θα αρχίσει εντατική διαβούλευση με όλους τους εμπλεκόμενους, ώστε να καταστεί εφικτή η τροποποίηση της νομοθεσίας εντός των επόμενων μηνών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ελεύθερος με προεδρική χάρη ο «Χάμπουργκερ»: Πώς βγήκε από τη φυλακή - Η απάντηση της Νομικής Υπηρεσίας

Ελεύθερος με προεδρική χάρη ο «Χάμπουργκερ»: Πώς βγήκε από τη φυλακή - Η απάντηση της Νομικής Υπηρεσίας

Νέα δεδομένα δημιουργεί η απόφαση για πρόωρη αποφυλάκιση, μέσω προεδρικής χάρης, του Χαράλαμπου Χρυσάνθου, γνωστού και ως «Χάμπουργκερ», ο οποίος εξέτιε ποινή κάθειρξης 35 ετών για δύο υποθέσεις απόπειρας φόνου σε Λάρνακα και Αγία Νάπα, ενώ είχε προηγουμένως καταδικαστεί και για υπόθεση βιασμού και επίθεσης εναντίον γυναίκας.

BEST OF TOTHEMAONLINE