Iδιωτικά σχολεία: Xρήζει αλλαγών η νομοθεσία λέει το ΥΠΑΝ - Αρχίζει διαβουλεύσεις

Iδιωτικά σχολεία: Xρήζει αλλαγών η νομοθεσία λέει το ΥΠΑΝ - Αρχίζει διαβουλεύσεις

Αλλαγές στην νομοθεσία που διέπει τα ιδιωτικά σχολεία έρχεται να εφαρμόσει το Υπουργείο Παιδείας, Αθλητισμού και Νεολαίας (ΥΠΑΝ).

 Συγκεκριμένα το ΥΠΑΝ ανακοίνωσε ότι, σε συνέχεια συζήτησης που διεξήχθη στην Κοινοβουλευτική Επιτροπή Παιδείας και Πολιτισμού αναφορικά με τους τύπους των ιδιωτικών σχολείων, έχει ολοκληρώσει την αξιολόγηση της σχετικής νομοθεσίας και έχει καταλήξει στη διαπίστωση ότι αυτή χρήζει αλλαγών, ούτως ώστε να ανταποκρίνεται στις υφιστάμενες και μελλοντικές ανάγκες της ιδιωτικής εκπαίδευσης στην Κύπρο.

Με βάση τα πιο πάνω, το ΥΠΑΝ ανακοινώνει ότι θα αρχίσει εντατική διαβούλευση με όλους τους εμπλεκόμενους, ώστε να καταστεί εφικτή η τροποποίηση της νομοθεσίας εντός των επόμενων μηνών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νίκος Αναστασιάδης: Η αντεπίθεση, η αμφισβήτηση και η ανάγκη για θεσμική κάθαρση- Η Αρχή κατά της διαφθοράς και ο λαϊκισμός

Νίκος Αναστασιάδης: Η αντεπίθεση, η αμφισβήτηση και η ανάγκη για θεσμική κάθαρση- Η Αρχή κατά της διαφθοράς και ο λαϊκισμός

Με μία εκτενή και προσεκτικά δομημένη διάσκεψη Τύπου, πλαισιωμένος από τους δικηγόρους του, ο τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης επιχείρησε να δώσει τη δική του απάντηση στα ευρήματα της Αρχής κατά της Διαφθοράς. Ωστόσο, πέρα από την απόρριψη των ισχυρισμών που τον αφορούν, το βασικό μήνυμα που θέλησε να στείλει ήταν ένα: Η υπόθεση πρέπει να οδηγηθεί σε ανεξάρτητη ποινική διερεύνηση.

BEST OF TOTHEMAONLINE