Iδιωτικά σχολεία: Xρήζει αλλαγών η νομοθεσία λέει το ΥΠΑΝ - Αρχίζει διαβουλεύσεις

Iδιωτικά σχολεία: Xρήζει αλλαγών η νομοθεσία λέει το ΥΠΑΝ - Αρχίζει διαβουλεύσεις

Αλλαγές στην νομοθεσία που διέπει τα ιδιωτικά σχολεία έρχεται να εφαρμόσει το Υπουργείο Παιδείας, Αθλητισμού και Νεολαίας (ΥΠΑΝ).

 Συγκεκριμένα το ΥΠΑΝ ανακοίνωσε ότι, σε συνέχεια συζήτησης που διεξήχθη στην Κοινοβουλευτική Επιτροπή Παιδείας και Πολιτισμού αναφορικά με τους τύπους των ιδιωτικών σχολείων, έχει ολοκληρώσει την αξιολόγηση της σχετικής νομοθεσίας και έχει καταλήξει στη διαπίστωση ότι αυτή χρήζει αλλαγών, ούτως ώστε να ανταποκρίνεται στις υφιστάμενες και μελλοντικές ανάγκες της ιδιωτικής εκπαίδευσης στην Κύπρο.

Με βάση τα πιο πάνω, το ΥΠΑΝ ανακοινώνει ότι θα αρχίσει εντατική διαβούλευση με όλους τους εμπλεκόμενους, ώστε να καταστεί εφικτή η τροποποίηση της νομοθεσίας εντός των επόμενων μηνών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Εκλογές Μαΐου με ανοιχτές πληγές στη Δικαιοσύνη – Τι σηματοδοτεί η παρέμβαση της Αννίτας Δημητρίου

Εκλογές Μαΐου με ανοιχτές πληγές στη Δικαιοσύνη – Τι σηματοδοτεί η παρέμβαση της Αννίτας Δημητρίου

Την ώρα που τα κόμματα κινούνται με πυρετώδεις ρυθμούς για να ολοκληρώσουν τα ψηφοδέλτιά τους ενόψει των βουλευτικών εκλογών του Μαΐου, η κοινή γνώμη παρακολουθεί μια άλλη, πιο ανησυχητική πραγματικότητα: καταγγελίες για διαφθορά και εγκλήματα που παραμένουν ατιμώρητα, ισχυρισμοί για εμπλοκή πολιτικών προσώπων και μελών της Αστυνομίας, και ένα σύστημα θεσμών που φαίνεται να χάνει την αξιοπιστία του.

BEST OF TOTHEMAONLINE