Iδιωτικά σχολεία: Xρήζει αλλαγών η νομοθεσία λέει το ΥΠΑΝ - Αρχίζει διαβουλεύσεις

Iδιωτικά σχολεία: Xρήζει αλλαγών η νομοθεσία λέει το ΥΠΑΝ - Αρχίζει διαβουλεύσεις

Αλλαγές στην νομοθεσία που διέπει τα ιδιωτικά σχολεία έρχεται να εφαρμόσει το Υπουργείο Παιδείας, Αθλητισμού και Νεολαίας (ΥΠΑΝ).

 Συγκεκριμένα το ΥΠΑΝ ανακοίνωσε ότι, σε συνέχεια συζήτησης που διεξήχθη στην Κοινοβουλευτική Επιτροπή Παιδείας και Πολιτισμού αναφορικά με τους τύπους των ιδιωτικών σχολείων, έχει ολοκληρώσει την αξιολόγηση της σχετικής νομοθεσίας και έχει καταλήξει στη διαπίστωση ότι αυτή χρήζει αλλαγών, ούτως ώστε να ανταποκρίνεται στις υφιστάμενες και μελλοντικές ανάγκες της ιδιωτικής εκπαίδευσης στην Κύπρο.

Με βάση τα πιο πάνω, το ΥΠΑΝ ανακοινώνει ότι θα αρχίσει εντατική διαβούλευση με όλους τους εμπλεκόμενους, ώστε να καταστεί εφικτή η τροποποίηση της νομοθεσίας εντός των επόμενων μηνών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης: «Οι επόμενες μέρες είναι σημαντικές για το Κυπριακό» – Τι υποσχέθηκε στον κυπριακό λαό και τι είπε για τη NAVTEX του GSI

Χριστοδουλίδης: «Οι επόμενες μέρες είναι σημαντικές για το Κυπριακό» – Τι υποσχέθηκε στον κυπριακό λαό και τι είπε για τη NAVTEX του GSI

Οι επόμενες μέρες είναι σημαντικές σε σχέση με το Κυπριακό, όπως ανέφερε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος παρέστη στη δοξολογία για την εθνική επέτειο της 28ης Οκτωβρίου και ακολούθως δέχθηκε τον χαιρετισμό της παρέλασης που πραγματοποιήθηκε στη Λευκωσία, με την ευκαιρία της επετείου.

BEST OF TOTHEMAONLINE