Φωτιά σε εν κινήσει όχημα στον αυτοκινητόδρομο έθεσε σε συναγερμό την Πυροσβεστική

Φωτιά σε εν κινήσει όχημα στον αυτοκινητόδρομο έθεσε σε συναγερμό την Πυροσβεστική

Φωτιά σε εν κινήσει όχημα ξέσπασε το μεσημέρι της Πέμπτης 06 Απριλίου, στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού - Λευκωσίας παρά την έξοδο του Κοτσιάτη. 

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η φωτιά ξέσπασε λίγο πριν τις 12:00, κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες και στο σημείο έσπευσαν μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας με δυο οχήματα, όπου κατέσβησαν την φωτιά.

Να σημειωθεί ότι το όχημα ακινητοποιήθηκε στην άκρη του δρόμου, ενώ δεν υπήρξε κανένας τραυματισμός. 

*Φωτογραφία αρχείου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Αξιοποιούμε όλα τα πολιτικά και διπλωματικά μέσα για να διαρρήξουμε το αδιέξοδο»

ΠτΔ: «Αξιοποιούμε όλα τα πολιτικά και διπλωματικά μέσα για να διαρρήξουμε το αδιέξοδο»

Για να μπορεί να αντέξει στον χρόνο μια ενδεχόμενη λύση του Κυπριακού δεν περνά μέσα από την αυτοκατάργηση μας, αλλά μέσα από τον σεβασμό της πραγματικής μας Ιστορίας, δήλωσε το Σάββατο ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε ομιλία του στα εγκαίνια Μνημείου Ηρώων του Απελευθερωτικού Αγώνα 1955-‘59 στην κοινότητα Πύργου Λεμεσού.

BEST OF TOTHEMAONLINE