Υπουργείο Δικαιοσύνης: Θα εξετάσει το αίτημα για τον τελικό Κυπέλλου Ελλάδος στο ΓΣΠ

Υπουργείο Δικαιοσύνης: Θα εξετάσει το αίτημα για τον τελικό Κυπέλλου Ελλάδος στο ΓΣΠ

Το Υπουργείο Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης και η Αστυνομία θα εξετάσει το αίτημα για διεξαγωγή του τελικού Κυπέλλου της Ελλάδας στη Λευκωσία, μόλις το λάβει και επίσημα, όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ.

Αυτό αναμένεται να γίνει πολύ σύντομα καθώς η ΚΟΠ έχει ήδη παραλάβει επιστολή από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία (ΕΠΟ) με το αίτημα για τη διεξαγωγή του τελικού στην Κύπρο.

Στην ανακοίνωση της ΚΟΠ, αναφέρεται πως η Ομοσπονδία απάντησε καταρχήν θετικά στο αίτημα, σημειώνοντας ότι για να υπάρξει τελική απόφαση για διεξαγωγή του αγώνα, θα πρέπει να δώσει τη συγκατάθεσή της η Κυπριακή Αστυνομία, η οποία και θα φέρει την ευθύνη της αστυνόμευσης.

Προς αυτή την κατεύθυνση, η Κυπριακή Ομοσπονδία κάλεσε όπως εκπρόσωπος της ΕΠΟ παραστεί στις συσκέψεις που θα πραγματοποιηθούν για συζήτηση των μέτρων και προϋποθέσεων που θα θέσει η Αστυνομία για τελική έγκριση της διεξαγωγής του αγώνα.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ανακοίνωσαν κάθοδο Ολγκίν στην Κύπρο τα ΗΕ - Την Παρασκευή θα έχει επαφές στο Παρίσι

Ανακοίνωσαν κάθοδο Ολγκίν στην Κύπρο τα ΗΕ - Την Παρασκευή θα έχει επαφές στο Παρίσι

Tην επικείμενη επίσκεψη της Προσωπικής Απεσταλμένης του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρίας Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, στην Κύπρο για επαφές με τις δύο πλευρές στο πλαίσιο της προετοιμασίας της άτυπης διευρυμένης συνάντησης στις 16-17 Ιουλίου στην Νέα Υόρκη, ανακοίνωσε ο εκπρόσωπος Τύπου του Γενικού Γραμματέα, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης των δημοσιογράφων στην έδρα του διεθνούς οργανισμού.

BEST OF TOTHEMAONLINE