Εντόπισαν χρησιμοποιημένες σύριγγες και ηρωίνη στη Λεμεσό - Φόρεσαν χειροπέδες δύο πρόσωπα

Εντόπισαν χρησιμοποιημένες σύριγγες και ηρωίνη στη Λεμεσό - Φόρεσαν χειροπέδες δύο πρόσωπα

Μέλη της ΥΚΑΝ Λεμεσού, ανέκοψαν χθες για έλεγχο δύο πρόσωπα ηλικίας 32 και 30 ετών.

Σε έρευνα που ακολούθησε, εντοπίστηκαν στην κατοχή του 32χρονου και κατασχέθηκαν, 13 νάιλον συσκευασίες, που περιείχαν ηρωίνη συνολικού μεικτού βάρους 3,9 γραμμαρίων περίπου, καθώς και το χρηματικό ποσό των 475 ευρώ.

Ακολούθως, έγινε έρευνα με δικαστικό ένταλμα σε δωμάτιο στο οποίο διέμεναν τα δύο πρόσωπα, όπου εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν έξι χρησιμοποιημένες σύριγγες, μία ηλεκτρονική ζυγαριά με ίχνη ηρωίνης και ένα νάιλον τεμάχιο με ηρωίνη βάρους 5,6 γραμμαρίων περίπου.

Από περαιτέρω εξετάσεις που έγιναν διαπιστώθηκε ότι ο 30χρονος διαμένει παράνομα στο έδαφος της κυπριακής δημοκρατίας.

Τα δύο πρόσωπα συνελήφθησαν και τέθηκαν υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Η ΥΚΑΝ (Επαρχιακό Κλιμάκιο Λεμεσού) συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Live: Πρώτη δήλωση του Χαμενεΐ μετά τους αμερικανικούς βομβαρδισμούς στο Ιράν: «Η τιμωρία συνεχίζεται» - Αλματώδης αύξηση των τιμών του πετρελαίου

Live: Πρώτη δήλωση του Χαμενεΐ μετά τους αμερικανικούς βομβαρδισμούς στο Ιράν: «Η τιμωρία συνεχίζεται» - Αλματώδης αύξηση των τιμών του πετρελαίου

Το Ιράν ένα βήμα πριν κλείσει τα Στενά του Ορμούζ, συναγερμός για το διεθνές εμπόριο. Προειδοποίηση στις ΗΠΑ για «υψηλό κίνδυνο τρομοκρατικής απειλής» μετά τα αμερικανικά πλήγματα στο Ιράν.

BEST OF TOTHEMAONLINE