ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Ετοίμασαν ολόκληρο «οπλοστάσιο» ενόψει Πάσχα – Πόσες κροτίδες κατασχέθηκαν από την Αστυνομία

Ετοίμασαν ολόκληρο «οπλοστάσιο» ενόψει Πάσχα – Πόσες κροτίδες κατασχέθηκαν από την Αστυνομία

Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζονται οι έλεγχοι της Αστυνομίας, ενόψει Πάσχα, για το επικίνδυνο έθιμο των κροτίδων, κατά τη διάρκεια των οποίων εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν εκατοντάδες χιλιάδες κροτίδες.

Σύμφωνα με στοιχεία που εξασφάλισε από την Αστυνομία το ThemaOnline, από τις 15 Φεβρουαρίου μέχρι και σήμερα, κατασχέθηκαν συνολικά 406.630 κροτίδες, με την πόλη της Λεμεσού να κρατά τα σκήπτρα στις κατασχέσεις έναντι των άλλων επαρχιών.

Μάλιστα, όπως έγινε γνωστό πριν μερικές μέρες, σε μία μόνο περίπτωση στη Λεμεσό εντοπίστηκαν πέραν των 300.000 κροτίδων μέσα σε εμπορευματοκιβώτιο.

Για την εν λόγω υπόθεση, συνελήφθησαν τρία πρόσωπα, τα οποία είχαν οδηγηθεί και ενώπιον Δικαστηρίου, το οποίο είχε διατάξει την 8ημερη προσωποκράτησή τους.

Πάντως, όπως τονίστηκε στην ιστοσελίδα μας, οι περιπολίες της Αστυνομίας θα συνεχιστούν και θα ενταθούν ακόμη περισσότερο τις επόμενες μέρες, ενώ έμφαση θα δοθεί, κυρίως, σε προαύλια εκκλησιών και χώρους όπου συχνάζουν νεαρά πρόσωπα, πάρκα και πλατείες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Ενώπιον Δικαστηρίου ο 25χρονος που πιάστηκε με σχεδόν ένα κιλό κοκαΐνης - Δείτε φωτογραφία

• Ισόβια σε μητέρα στη Γαλλία - Βασάνιζε τη 13χρονη κόρη της και την άφησε να πεθάνει από την πείνα

• Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα 25 Ιανουαρίου - Ο βίος του Αγίου

• Παιδικές στέγες: Πόσα εκατομμύρια θα στοιχίσει το έργο και τι περιλαμβάνει - Στο σχέδιο δράσης και το deadline

• Ημέρα Αγ. Βαλεντίνου: Αυτοί είναι οι προορισμοί που επέλεξαν οι Κύπριοι για το τριήμερο – Πού κυμαίνονται οι τιμές

• Καιρός: Πού και πότε αναμένονται βροχές – Χιόνι το βράδυ στο Τρόοδος – Πότε αλλάζει το σκηνικό



Σήμερα η διαδικασία εκλογής του Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας

Σήμερα η διαδικασία εκλογής του Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας

Αρχίζει σήμερα τo πρωί η διαδικασία για την εκλογή του Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας, με την διεξαγωγή της πρώτης ψηφοφορίας στην Βουλή των Ελλήνων.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top