Τοποθέτησαν εκρηκτικό μηχανισμό σε κτήριο στη Λεμεσό - Έγινε προσπάθεια πυροδότησης του

Τοποθέτησαν εκρηκτικό μηχανισμό σε κτήριο στη Λεμεσό - Έγινε προσπάθεια πυροδότησης του

Σε συναγερμό, τέθηκαν οι Αρχές, το πρωί της Τετάρτης 12 Απριλίου μετά από ύποπτο αντικείμενο, που εντοπίστηκε σε κτήριο στη Λεμεσό.

Στο σημείο έσπευσαν μέλη της Αστυνομίας και πυροτεχνουργοί, όπου απέκλεισαν την σκηνή και διεξήγαγαν εξετάσεις.

Από τις εξετάσεις προέκυψε πως πρόκειται για  εκρηκτικό μηχανισμό , του οποίου έγινε προσπάθεια πυροδότησης του, ωστόσο δεν εξερράγη.

Τα μέλη της Αστυνομίας και οι πυροτεχνουργοί, εξακολουθούν να είναι στο σημείο για εξετάσεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα ισορροπία ισχύος στην κεντροδεξιά- Η Αννίτα Δημητρίου και ο γρίφος των προεδρικών εκλογών

Νέα ισορροπία ισχύος στην κεντροδεξιά- Η Αννίτα Δημητρίου και ο γρίφος των προεδρικών εκλογών

Οι προεδρικές εκλογές του 2028 μπορεί να βρίσκονται ακόμη μακριά, όμως οι πρόσφατες βουλευτικές εκλογές και όσα ακολούθησαν στη νέα Βουλή, έχουν ήδη αρχίσει να διαμορφώνουν το πολιτικό σκηνικό της επόμενης ημέρας. Και αν υπάρχει ένα βασικό πολιτικό συμπέρασμα από τις τελευταίες εβδομάδες, αυτό δεν αφορά μόνο τους συσχετισμούς δυνάμεων εντός του Κοινοβουλίου. Αφορά κυρίως τη διαμόρφωση μιας νέας ισορροπίας στον ευρύτερο χώρο της κεντροδεξιάς.