Μετά το Πάσχα η απόφαση του Υπουργικού για το application παρακολούθησης των τιμών προϊόντων – Ο λόγος

Μετά το Πάσχα η απόφαση του Υπουργικού για το application παρακολούθησης των τιμών προϊόντων – Ο λόγος

Δεν εγκρίθηκε τελικά κατά τη σημερινή (12/4) συνεδρία του Υπουργικού Συμβουλίου το νομοσχέδιο για την εφαρμογή για το καλάθι του νοικοκυριού.

Σύμφωνα με Κυβερνητικές πηγές, που επικαλείται το ΚΥΠΕ, δεν εγκρίθηκε το νομοσχέδιο για την εφαρμογή (application) για το καλάθι του νοικοκυριού, διότι ζητήθηκαν περαιτέρω διευκρινίσεις ως προς την συμμετοχή στο σχέδιο, για να υπάρχει όσο το δυνατό μεγαλύτερη κάλυψη της αγοράς και λιγότεροι αποκλεισμοί.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ότι, η επόμενη συνεδρία του Υπουργικού Συμβουλίου, προγραμματίστηκε για την Παρασκευή, 21 Απριλίου, ενώ η ατζέντα δεν καθορίστηκε ακόμη, επειδή δεν κατέστη δυνατό να αποσταλούν τα θέματα λόγω των προβλημάτων που αντιμετωπίστηκαν από τη διαρροή νερού στο δωμάτιο στο Υπουργείο Οικονομικών, όπου βρίσκονται οι διακομιστές που παρέχουν πρόσβαση στο διαδίκτυο για τις κρατικές ιστοσελίδες.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα ισορροπία ισχύος στην κεντροδεξιά- Η Αννίτα Δημητρίου και ο γρίφος των προεδρικών εκλογών

Νέα ισορροπία ισχύος στην κεντροδεξιά- Η Αννίτα Δημητρίου και ο γρίφος των προεδρικών εκλογών

Οι προεδρικές εκλογές του 2028 μπορεί να βρίσκονται ακόμη μακριά, όμως οι πρόσφατες βουλευτικές εκλογές και όσα ακολούθησαν στη νέα Βουλή, έχουν ήδη αρχίσει να διαμορφώνουν το πολιτικό σκηνικό της επόμενης ημέρας. Και αν υπάρχει ένα βασικό πολιτικό συμπέρασμα από τις τελευταίες εβδομάδες, αυτό δεν αφορά μόνο τους συσχετισμούς δυνάμεων εντός του Κοινοβουλίου. Αφορά κυρίως τη διαμόρφωση μιας νέας ισορροπίας στον ευρύτερο χώρο της κεντροδεξιάς.

BEST OF TOTHEMAONLINE