Με γεμάτη τη φαρέτρα και ρεκόρ προσέλευσης... πάει για το +4

Με γεμάτη τη φαρέτρα και ρεκόρ προσέλευσης... πάει για το +4

Ο Άρης υποδέχεται την Κυριακή, τον ΑΠΟΕΛ, για την 5η αγωνιστική της β’ φάσης του Πρωταθλήματος Cyta. Σε ένα πολύ κρίσιμο σημείο, το αποτέλεσμα δεν θα κρίνει το οτιδήποτε, ωστόσο σίγουρα ενδεχόμενη νίκη του Άρη, τον στέλνει στο +4 και με την ψυχολογία στα ύψη.

Η «Ελαφρά Ταξιαρχία» έχει σημαντικά δεδομένα υπέρ της για τον αγώνα της Κυριακής και καλείται να τα εκμεταλλευτεί, ωστόσο ένα ντέρμπι είναι πάντοτε στο 50-50.

Διαβάστε τη συνέχεια στο Themasports

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Η κινητικότητα της Ολγκίν φέρνει ξανά στο προσκήνιο τις συγκλίσεις και το πλαίσιο Γκουτέρες

Κυπριακό: Η κινητικότητα της Ολγκίν φέρνει ξανά στο προσκήνιο τις συγκλίσεις και το πλαίσιο Γκουτέρες

Η νέα κάθοδος της προσωπικής απεσταλμένης του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, στην Κύπρο αναζωπυρώνει τις προσδοκίες για επανεκκίνηση της διαδικασίας στο Κυπριακό και ταυτόχρονα επαναφέρει στο επίκεντρο δύο έννοιες που τα τελευταία χρόνια ακούγονται συνεχώς στον δημόσιο διάλογο: τις συγκλίσεις που επιτεύχθηκαν στις διαπραγματεύσεις και το πλαίσιο Γκουτέρες.

BEST OF TOTHEMAONLINE