Μαχαιρώματα στο Παραλίμνι: Στο νοσοκομείο το θύμα - Συνελήφθη ο δράστης
Συναγερμός σήμανε το βράδυ του Σαββάτου καθώς αλλοδαπός μπούκαρε σε γνωστό εστιατόριο στο Παραλίμνι και επιτέθηκε με μαχαίρι στον γιο του ιδιοκτήτη.
Στην πτήση αυτή επέβαιναν 39 διασωθέντες πολίτες, από βρέφη μέχρι άτομα άνω των 70 ετών, καθώς η προτεραιότητα δίνεται σε οικογένειες με παιδιά, ηλικιωμένους και ανθρώπους με προβλήματα υγείας.
Στις άλλες δύο πτήσεις που αναμένονται μέσα στη νύχτα θα επιβαίνουν συνολικά περίπου 220 διασωθέντες πολίτες, σύμφωνα με το BBC.
Μιλώντας στη Βουλή των Κοινοτήτων αργά το απόγευμα της Τρίτης ο Υφυπουργός Εξωτερικών Άντριου Μίτσελ είχε καλέσει τους Βρετανούς που θέλουν να εγκαταλείψουν το Χαρτούμ να μεταβούν στο αεροδρόμιο στα βόρεια της σουδανικής πρωτεύουσας από όπου εκτελείται η επιχείρηση εκκένωσης έως τις 8 το βράδυ τοπική.
Επί τόπου βρίσκονται πέρα από μέλη των βρετανικών ενόπλων δυνάμεων και αξιωματούχοι των Υπουργείων Εξωτερικών και Εσωτερικών που πραγματοποιούν ελέγχους ταυτότητας όσων καταφθάνουν με σκοπό την αναχώρηση.
Ο Πρωθυπουργός Ρίσι Σούνακ δήλωσε πως οι επόμενες 24 ώρες είναι «απολύτως κρίσιμες», καθώς υπάρχει ανησυχία για το πόσο θα διαρκέσει η εκεχειρία.
ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ
ΠτΔ: «Στοίχημα η διαφύλαξη του ονόματος της Κύπρου ως επιχειρηματικού κέντρου»
Από καλοκαίρι ξανά… Χειμώνας – Έρχονται βροχές, καταιγίδες και πτώση της θερμοκρασίας
Αυτό θα πει άμεση δράση, γατάκια!
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις