Τουρίστας ο άτυχος άνδρας που έπεσε από ύψος στην Αγία Νάπα - Δίνει απαντήσεις η νεκροτομή

Τουρίστας ο άτυχος άνδρας που έπεσε από ύψος στην Αγία Νάπα - Δίνει απαντήσεις η νεκροτομή

Ταυτοποιήθηκε τελικά η σορός του άνδρα που έπεσε από ύψος στην προσπάθειά του να βγάλει φωτογραφία, στη Γέφυρα των Ερωτευμένων στην Αγία Νάπα.

Πρόκειται για 49χρονο τουρίστα από τη Σουηδία, ο οποίος διέμενε μόνος του σε ξενοδοχείο της Αγίας Νάπας.

Μέχρι στιγμής δεν έγινε κατορθωτή η ενημέρωση της οικογένειας του.

Όπως ανέφερε χθες (29/4) σε δηλώσεις του ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αμμοχώστου, Στηβ Θεοδούλου, ο άτυχος άνδρας «βρισκόταν στην συγκεκριμένη γέφυρα και προσπαθούσε να βγάλει φωτογραφίες, όταν κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, φαίνεται να έχασε την ισορροπία του και να έπεσε στο κενό βάθους δέκα περίπου μέτρων».

Απαντήσεις για τα ακριβή αίτια του θανάτου του αναμένεται να δώσει η νενομισμένη νεκροτομή επί της σορού του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Αλαλούμ στη Βουλή για τον Γρηγορίου: «Η απουσία μου δεν επηρέασε καθόλου την ανταπόκριση των υπηρεσιών στην πυρκαγιά»

Αλαλούμ στη Βουλή για τον Γρηγορίου: «Η απουσία μου δεν επηρέασε καθόλου την ανταπόκριση των υπηρεσιών στην πυρκαγιά»

Σε εξέλιξη βρίσκεται η κοινή συνεδρία των Επιτροπών Εσωτερικών, Γεωργίας και Φυσικών Πόρων και Περιβάλλοντος με βασικό θέμα τις συνέπειες των πρόσφατων καταστροφικών πυρκαγιών, μέτρα πρόληψης και αποκατάστασης.

BEST OF TOTHEMAONLINE