Σοκ: Εντεκάχρονος σκότωσε αγοράκι τριών ετών στις ΗΠΑ:

Σοκ: Εντεκάχρονος σκότωσε αγοράκι τριών ετών στις ΗΠΑ:

Το συμβάν έλαβε χώρα στις 3 Αυγούστου, μέσα σε ένα παρκαρισμένο όχημα στην οδό Ίστγουντ. Σύμφωνα με την αστυνομία, ο εντεκάχρονος είχε πάει να επισκεφθεί τον πατέρα του και βρήκε το όπλο ψάχνοντας στην ντουλάπα της κρεβατοκάμαρας του.

Κατηγορίες για ανθρωποκτονία εξ αμελείας απαγγέλθηκαν σε έναν εντεκάχρονο που πυροβόλησε στο πρόσωπο ένα αγοράκι τριών ετών στο Ντιτρόιτ των ΗΠΑ, προκαλώντας τον θάνατό του.

Το αγόρι πέταξε το πιστόλι από το παράθυρο στην αυλή και όταν βγήκε να το πάρει είδε τον τρίχρονο Ελάιτζα Γουόκερ να περιμένει μέσα στο παρκαρισμένο αυτοκίνητο της μητέρας του. Στη συνέχεια, για λόγους που δεν έχουν ακόμα διευκρινιστεί, μπήκε στο αμάξι και τον πυροβόλησε στο πρόσωπο.

Το τρίχρονο αγοράκι μεταφέρθηκε άμεσα στο νοσοκομείο όμως ήταν ήδη αργά, αφού ο τραυματισμός του ήταν βαρύς. Σύμφωνα με την Huffington Post, ο δράστης θα παραμείνει σε ειδικό κέντρο κράτησης ανηλίκων στο Ντιτρόιτ μέχρι να αποφασιστεί η τύχη του ενώ η υπόθεση διερευνάται ακόμα από τις αρχές για να προσδιοριστούν οι συνθήκες αυτού του φριχτού συμβάντος.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Συζήτηση για το άρθρο 42,7 της Συνθήκης ΕΕ στο Άτυπο Συμβούλιο στη Λευκωσία

ΠτΔ: Συζήτηση για το άρθρο 42,7 της Συνθήκης ΕΕ στο Άτυπο Συμβούλιο στη Λευκωσία

Τι ακριβώς κάνει η Ευρωπαϊκή Ένωση σε περίπτωση ενεργοποίησης του άρθρου 42,7 της Συνθήκης της ΕΕ από ένα κράτος μέλος θα συζητήσουν οι Ευρωπαίοι ηγέτες στο πλαίσιο του Άτυπου Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, που θα πραγματοποιηθεί στη Λευκωσία στις 23-24 Απριλίου, είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE