ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Πολύ αγαπητός άνθρωπος ο Πόλυς» - Πήγαιναν να δουλέψουν στον Λιμνίτη και τους έπιασε λάστιχο

«Πολύ αγαπητός άνθρωπος ο Πόλυς» - Πήγαιναν να δουλέψουν στον Λιμνίτη και τους έπιασε λάστιχο

Ο χαμός του Πόλυ Βλάχου στο τραγικό δυστύχημα που σημειώθηκε στον δρόμο Λεμεσού – Πάφου βύθισε στο πένθος τους οικείους του, αλλά προκάλεσε θλίψη και σε πολλούς άλλους.

Βλέπετε, ο 47χρονος τελωνειακός υπάλληλος με καταγωγή από τον Αγρό ήταν ιδιαίτερα αγαπητός. «Τι να σου πω… Πολύ αγαπητός άνθρωπος ο Πόλυς» μας ανέφερε άτομο που τον γνώριζε.

Επρόκειτο για έναν δραστήριο άνθρωπο. Υπήρξε παλιός ποδοσφαιριστής, ενώ ήταν πρόεδρος σε Σύνδεσμο Γονέων Σχολείου με κοινωνικό έργο. Όλοι έχουν έναν καλό λόγο να πουν γι΄ αυτόν…

Έμειναν από λάστιχο
Το δυστύχημα σημειώθηκε λίγο πριν τις 09:00 το πρωί. Μετέβαινε μαζί με συνάδελφό του στο οδόφραγμα του Λιμνίτη για δουλειά. Στο σημείο εκείνο που έμελλε να σημειωθεί το δυστύχημα, 21 χιλιόμετρα από την Πάφο, έμειναν από λάστιχο.

Ο συνάδελφός του και οδηγός του οχήματος, κατέβηκε για να δει τι θα κάνει και τηλεφώνησε για να ειδοποιήσει ότι θα καθυστερούσαν να πάνε δουλειά, μέχρι να αλλάξει λάστιχο. Εκείνη την ώρα, καθώς μιλούσε στο τηλέφωνο φώναξε: «Αυτός θα μας σκοτώσει». Έβλεπε το φορτηγό που κατευθυνόταν προς το μέρος τους…

Το νέο διαδόθηκε αμέσως στην «οικογένεια» του Τελωνείου και προκάλεσε ιδιαίτερα δυσάρεστα συναισθήματα. Βύθισε πολλούς συναδέλφους του στη θλίψη…

Πετούσης: «Έπαιξε και στον ΑΠΟΕΛ»
Ο Πόλυς είχε και πολλούς φίλους στον χώρο του ποδοσφαίρου. Ο Θεόδουλος Πετούσης, επί σειρά ετών αρχηγός της ΑΠΕΠ Πιτσιλιάς, τον έζησε στην ομάδα: «Έπαιζε στόπερ και πέραν από καλός ποδοσφαιριστής, ήταν και πολύ καλός άνθρωπος. Σε κάποια παιχνίδια με τον ΑΠΟΕΛ, μάρκαρε τον Σίνισα Γκόγκιτς και τα πήγε πολύ καλά. Αυτές οι εμφανίσεις του τού έδωσαν το εισιτήριο για να πάει στον ΑΠΟΕΛ. Στην ουσία τον είχε πάρει εκεί ο Γκόγκιτς. Αν θυμάμαι καλά έπαιξε και στη Νέα Σαλαμίνα».


Ζητήσαμε από τον Πετούση να μας τον σκιαγραφήσει ως άνθρωπο: «Στο άκουσμα της τραγικής είδησης μείναμε όλοι αποσβολωμένοι. Αυτό λέει πολλά για τον χαρακτήρα του. Είχε δυο κόρες, ήταν πολύ καλός οικογενειάρχης και πολύ καλός άνθρωπος. Ως πρόεδρος Συνδέσμου Γονέων στην Λέμεσό είχε να επιδείξει και κοινωνικό έργο. Του άρεσε να προσφέρει».

Φάνης Μακρίδης

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

«Πολύ αγαπητός άνθρωπος ο Πόλυς» - Πήγαιναν να δουλέψουν στον Λιμνίτη και τους έπιασε λάστιχο

Σοκ υπέστησαν οι γονείς και οι αδελφές του άτυχου Πόλυ

Πώς σημειώθηκε το δυστύχημα - Το βίντεο λίγο μετά που τυλίχθηκε στις φλόγες το όχημα στο οποίο επέβαινε ο άτυχος 47χρονος (vid)

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Υπό οκταήμερη κράτηση τέθηκε και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα, για την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top