Εντοπίστηκε η νεκροφόρα που κλάπηκε από γραφείο κηδειών στη Λεμεσό - Βρέθηκε σε ανοιχτό χώρο

Εντοπίστηκε η νεκροφόρα που κλάπηκε από γραφείο κηδειών στη Λεμεσό - Βρέθηκε σε ανοιχτό χώρο

Bρέθηκε η νεκροφόρα, που κλάπηκε από το γραφείο κηδειών στη Λεμεσό, τις προηγούμενες μέρες, από γραφείο κηδειών στη Λεμεσό.

Η νεκροφόρα, εντοπίστηκε σε ανοιχτό χώρο, κοντά στην παραλιακή περιοχή της Λεμεσού και βρέθηκε από μέλη της Αστυνομίας, τα οποία παρέλαβαν κάποια τεκμήρια με σκοπό να βοηθήσουν στον εντοπισμό των δραστών.

Υπενθυμίζεται ότι η νεκροφόρα, κλάπηκε μεταξύ 9 και 10 Απριλίου, όταν διαρρήχθηκε το γραφείο κηδειών της Μητρόπολης και κλάπηκε χρηματικό ποσό 1.425 ευρώ και τα κλειδιά τριών νεκροφόρων και ενός φορτηγού, αξίας 720 ευρώ, ως επίσης και μια από τις νεκροφόρες, που βρισκόταν στον δυτικό χώρο στάθμευσης του υποστατικού, αξίας 25 χιλιάδων ευρώ.

Από τις εξετάσεις δεν εντοπίστηκαν ίχνη παραβίασης και εκτιμάται ότι οι δράστες εισήλθαν στο γραφείο από κάποια από τα αλουμινένια συρόμενα παράθυρα, με τη χρήση σωματικής βίας, ενώ η διαφυγή τους έγινε από πόρτα εξόδου – κινδύνου, η οποία επίσης παραβιάστηκε.

Το ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσσεις. 

*Φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Η αναβάθμιση της αποτρεπτικής ισχύος, ύψιστη προτεραιότητα» - «Θα είμαστε πάντοτε δίπλα σας ως αδελφοί», είπε ο Δένδιας

ΠτΔ: «Η αναβάθμιση της αποτρεπτικής ισχύος, ύψιστη προτεραιότητα» - «Θα είμαστε πάντοτε δίπλα σας ως αδελφοί», είπε ο Δένδιας

Με τις νέες δυνατότητες, τις οποίες δημιουργούμε στις Ένοπλες Δυνάμεις, θα είμαστε πάντοτε δίπλα σας ως αδελφοί, είπε σήμερα ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας της Ελλάδας κ. Νίκος Δένδιας, ο οποίος έγινε το πρωί δεκτός από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Νίκο Χριστοδουλίδη, στο Προεδρικ Μέγαρο. 

BEST OF TOTHEMAONLINE