Εντοπίστηκε η νεκροφόρα που κλάπηκε από γραφείο κηδειών στη Λεμεσό - Βρέθηκε σε ανοιχτό χώρο

Εντοπίστηκε η νεκροφόρα που κλάπηκε από γραφείο κηδειών στη Λεμεσό - Βρέθηκε σε ανοιχτό χώρο

Bρέθηκε η νεκροφόρα, που κλάπηκε από το γραφείο κηδειών στη Λεμεσό, τις προηγούμενες μέρες, από γραφείο κηδειών στη Λεμεσό.

Η νεκροφόρα, εντοπίστηκε σε ανοιχτό χώρο, κοντά στην παραλιακή περιοχή της Λεμεσού και βρέθηκε από μέλη της Αστυνομίας, τα οποία παρέλαβαν κάποια τεκμήρια με σκοπό να βοηθήσουν στον εντοπισμό των δραστών.

Υπενθυμίζεται ότι η νεκροφόρα, κλάπηκε μεταξύ 9 και 10 Απριλίου, όταν διαρρήχθηκε το γραφείο κηδειών της Μητρόπολης και κλάπηκε χρηματικό ποσό 1.425 ευρώ και τα κλειδιά τριών νεκροφόρων και ενός φορτηγού, αξίας 720 ευρώ, ως επίσης και μια από τις νεκροφόρες, που βρισκόταν στον δυτικό χώρο στάθμευσης του υποστατικού, αξίας 25 χιλιάδων ευρώ.

Από τις εξετάσεις δεν εντοπίστηκαν ίχνη παραβίασης και εκτιμάται ότι οι δράστες εισήλθαν στο γραφείο από κάποια από τα αλουμινένια συρόμενα παράθυρα, με τη χρήση σωματικής βίας, ενώ η διαφυγή τους έγινε από πόρτα εξόδου – κινδύνου, η οποία επίσης παραβιάστηκε.

Το ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσσεις. 

*Φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Διαφάνεια, αμεροληψία και δημόσια λογοδοσία: Τα ερωτήματα που ανακύπτουν γύρω από την επιλογή της επικεφαλής της έρευνας για το «Κράτος Μαφία»

Διαφάνεια, αμεροληψία και δημόσια λογοδοσία: Τα ερωτήματα που ανακύπτουν γύρω από την επιλογή της επικεφαλής της έρευνας για το «Κράτος Μαφία»

Η εμπιστοσύνη των πολιτών στους θεσμούς δεν εξαρτάται μόνο από το τελικό αποτέλεσμα μιας έρευνας αλλά, πρωτίστως, από την πεποίθηση ότι κάθε στάδιο της διαδικασίας πραγματοποιήθηκε με απόλυτη ανεξαρτησία, διαφάνεια και αντικειμενικότητα. Όταν πρόκειται για υποθέσεις που προκαλούν έντονο δημόσιο ενδιαφέρον και απασχολούν την κυπριακή κοινωνία, η ανάγκη αυτή καθίσταται ακόμη πιο επιτακτική.

BEST OF TOTHEMAONLINE