Και επίσημα σε δεύτερο γύρο ο Ερντογάν με τον Κιλιτσντάρογλου - Αυτά είναι τα τελικά αποτελέσματα των εκλογών

Και επίσημα σε δεύτερο γύρο ο Ερντογάν με τον Κιλιτσντάρογλου - Αυτά είναι τα τελικά αποτελέσματα των εκλογών

Σύμφωνα με το ανώτατο εκλογικό συμβούλιο της Τουρκίας θα διεξαχθεί δεύτερος γύρος εκλογών στις 28 Μαΐου καθώς κανένας από τους υποψηφίους δεν κατάφερε να ξεπεράσει το 50%.

Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν συγκέντρωσε 49,62%, ο Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου 44,89%, ο Σινάν Ογάν 5,17% και ο Μουχαρέμ Ιντζέ 0,44%. Την ίδια στιγμή η συμμετοχή στη χθεσινή εκλογική διαδικασία ήταν στο 84,92%.

Ο δεύτερος γύρος των εκλογών θα διεξαχθεί την Κυριακή 28 Μαΐου 2023.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τα είπαν με Μαλά οι κτηνοτρόφοι - Zητούν συνάντηση με ΠτΔ και προειδοποιούν με κινητοποιήσεις

Τα είπαν με Μαλά οι κτηνοτρόφοι - Zητούν συνάντηση με ΠτΔ και προειδοποιούν με κινητοποιήσεις

Συνάντηση με τριμελή αντιπροσωπεία του νεοσύστατου συνδέσμου «Η Φωνή των κτηνοτρόφων» είχε το Σάββατο ο Επικεφαλής της Ειδικής Επιστημονικής Επιτροπής για την Ανασυγκρότηση και Αναβάθμιση του Κτηνοτροφικου Τομέα και Πρόεδρος του Ινστιτούτου Κύπρου, Σταύρος Μαλάς, με εκπρόσωπο των κτηνοτρόφων Χριστόδουλο Χριστοδούλου να επαναλαμβάνει στο ΚΥΠΕ το αίτημά τους για συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και να προειδοποιεί για το ενδεχόμενο νέων κινητοποιήσεων.