ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Σε γυναίκα φαίνεται να ανήκουν τα οστά που εντοπίστηκαν στην Πάφο - Ψάχνουν τη λίστα με τα ελλείποντα πρόσωπα

Σε γυναίκα φαίνεται να ανήκουν τα οστά που εντοπίστηκαν στην Πάφο - Ψάχνουν τη λίστα με τα ελλείποντα πρόσωπα

Συνεχίζονται εντατικά οι έρευνες από την Αστυνομία μετά τον εντοπισμό των ανθρώπινων οστών αλλά και των ρούχων στην περιοχή του παλιού σκυβαλότοπου Πάφου.

Σύμφωνα με δηλώσεις του εκπρόσωπου Τύπου της ΑΔΕ Πάφου και Υπεύθυνου του ΤΑΕ Πάφου Μιχάλη Νικολάου στο ThemaOnline, τα οστά που έχουν εντοπιστεί είναι ανθρώπινα, κάτι το οποίο έχει εξακριβωθεί από τον ιατροδικαστή που μετέβη στο σημείο.

Στο μικροσκόπιο της Αστυνομίας έχουν τεθεί και τα ρούχα που εντοπίστηκαν στην περιοχή, τα οποία όπως μας ανέφερε ο κύριος Νικολάου φαίνεται να είναι γυναικεία.

Ταυτόχρονα ο κύριος Νικολάου, ανέφερε ότι το ανθρώπινο κρανίο που είχε εντοπιστεί χθες (14/05) στάλθηκε για εξειδικευμένες εξετάσεις DNA, κάτι το οποίο θα ρίξει περαιτέρω φως στην υπόθεση.

Οι αρχές προσανατολίζονται και στο ενδεχόμενο τα οστά να ανήκουν σε αγνοούμενο πρόσωπο και γι’ αυτό το λόγο η λίστα των αγνοουμένων έχει τεθεί και αυτή στο μικροσκόπιο.

Ερωτηθείς στο αν υπάρχει περίπτωση το κρανίο να σχετίζεται με τα οστά που έχουν εντοπιστεί, ο κύριος Νικολάου απάντησε πως «τίποτα δεν είναι δεδομένο αυτή τη στιγμή» και δεν μπορούν να γνωρίζουν αν σχετίζονται ή όχι.

Οι έρευνες συνεχίζονται κανονικά από μέλη της ΑΔΕ Πάφου σε συνεργασία με εθελοντές της Πολιτικής Άμυνας.

Υπενθυμίζεται ότι ανθρώπινα οστά και τεμάχια ρούχων εντοπίστηκαν πριν από λίγο, κατά τη διάρκεια των ερευνών που διεξάγονται στην περιοχή του παλιού σκυβαλότοπου Πάφου, μετά τον εντοπισμό ανθρώπινου κρανίου, χθες.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Σενάρια για αξιοποίηση κοιτασμάτων συζήτησαν ΠτΔ και CEO της ENI

Σενάρια για αξιοποίηση κοιτασμάτων συζήτησαν ΠτΔ και CEO της ENI

Οι ανακαλύψεις τις ΕΝΙ στην Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη της Κύπρου (ΑΟΖ) και τα σενάρια για αξιοποίηση των επιβεβαιωμένων γεωτρήσεων, καθώς και οι προτιμώμενες λύσεις για αποτελεσματική ικανοποίηση των εγχώριων ενεργειακών προτεραιοτήτων βρέθηκαν στο επίκεντρο της σημερινής συνάντησης του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ENI Κλαούντιο Ντεσκάλτζι, στην παρουσία των Υπουργών Ενέργειας και Εξωτερικών στο Προεδρικό Μέγαρο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top