Τους «τσάκωσαν» σε υπεραγορά με διαρρηκτικά εργαλεία - Συνελήφθησαν δύο πρόσωπα

Τους «τσάκωσαν» σε υπεραγορά με διαρρηκτικά εργαλεία - Συνελήφθησαν δύο πρόσωπα

Υπό κράτηση τέθηκαν δύο πρόσωπα στην Πάφο για υποθέση διάρρηξης με πρόθεση την κλοπή, παράνομης κατοχής περιουσίας, και κατοχής διαρρηκτικών εργαλείων.

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της ΑΔΕ Πάφου και Υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου Μιχάλη Νικολάου χθες η ώρα 18:40 δόθηκε πληροφορία αναφορικά με την παρουσία δύο ατόμων σε υπεραγορά στην Πάφο.

Στην σκηνή μετέβησαν μέλη της ΑΔΕ Πάφου που εντόπισαν δύο πρόσωπα εντός του κτιρίου ηλικίας 34 και 37 ετών, ενώ ήταν παραβιασμένη η πόρτα στον υπόγειο χώρο της υπεραγοράς. Στην κατοχή των προσώπων αυτών βρέθηκαν αντικείμενα που αποτελούν διαρρηκτικά εργαλεία, καθώς και άλλη περιουσία για την οποία δημιουργήθηκαν εύλογες υποψίες ότι είναι κλοπιμαία.

Ακολούθως τα δύο πρόσωπα συνελήφθηκαν και τέθηκαν υπό κράτηση.

Πηγή: ΚΥΠΕ

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Μονόδρομος η αφαίρεση Σύκα από το ψηφοδέλτιο – Τα επόμενα βήματα

ΔΗΣΥ: Μονόδρομος η αφαίρεση Σύκα από το ψηφοδέλτιο – Τα επόμενα βήματα

Η ομόφωνη απόφαση της Ολομέλειας του Ανωτάτου Δικαστηρίου για άρση της βουλευτικής ασυλίας του βουλευτή του Δημοκρατικού Συναγερμού Νίκου Σύκα, για σκοπούς αστυνομικής ανάκρισης, σε σχέση με τις καταγγελίες της συντρόφου του για ξυλοδαρμό, την παραμονή της Πρωτοχρονιάς στην Αθήνα, φαίνεται να κλείνει οριστικά ένα κρίσιμο κεφάλαιο για την ηγεσία του κόμματος, καθιστώντας πλέον μονόδρομο την αφαίρεσή του βουλευτή, από το ψηφοδέλτιο των επερχόμενων βουλευτικών εκλογών.