Διαδοχικά τροχαία ατυχήματα προκάλεσαν κυκλοφοριακό «έμφραγμα» στον αυτοκινητόδρομο - Δείτε φωτογραφία

Διαδοχικά τροχαία ατυχήματα προκάλεσαν κυκλοφοριακό «έμφραγμα» στον αυτοκινητόδρομο - Δείτε φωτογραφία

Διαδοχικά τροχαία ατυχήματα σημειώθηκαν στη Λεμεσό, το πρωί της Τρίτης (6/6).

Σύμφωνα με την Αστυνομία σημειώθηκαν πέντε διαφορετικά ατυχήματα στον αυτοκινητόδρομο, στο ύψος Αγίου Τύχωνα μέχρι και τη Μέσα Γειτονιά.

Στο παρόν στάδιο δεν φαίνεται να προκύπτουν σοβαροί τραυματισμοί από τα τροχαία, ωστόσο δημιουργήθηκε κυκλοφοριακό κομφούζιο.

Δείτε φωτογραφία του ThemaOnline

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σε χαμηλό βαρομετρικό η σημερινή συνάντηση Χριστοδουλίδη- Ερχιουρμάν-  Από την αισιοδοξία της Πύλας στην αναζωπύρωση της καχυποψίας

Σε χαμηλό βαρομετρικό η σημερινή συνάντηση Χριστοδουλίδη- Ερχιουρμάν- Από την αισιοδοξία της Πύλας στην αναζωπύρωση της καχυποψίας

Στις έντεκα σήμερα το πρωί, στο παλιό αεροδρόμιο Λευκωσίας, ο Νίκος Χριστοδουλίδης και ο Τουφάν Ερχιουρμάν, έχουν ένα ακόμη ραντεβού με το Κυπριακό. Όχι όμως, με τις καλύτερες προϋποθέσεις. Το θετικό κλίμα που δημιουργήθηκε το Σάββατο στην Πύλα, αποδείχθηκε βραχύβιο, οι δημόσιες τοποθετήσεις των τελευταίων ημερών άνοιξαν ξανά μέτωπα και η δυσπιστία επέστρεψε, πριν προλάβει να εδραιωθεί η αισιοδοξία.

BEST OF TOTHEMAONLINE