Διαδοχικά τροχαία ατυχήματα προκάλεσαν κυκλοφοριακό «έμφραγμα» στον αυτοκινητόδρομο - Δείτε φωτογραφία

Διαδοχικά τροχαία ατυχήματα προκάλεσαν κυκλοφοριακό «έμφραγμα» στον αυτοκινητόδρομο - Δείτε φωτογραφία

Διαδοχικά τροχαία ατυχήματα σημειώθηκαν στη Λεμεσό, το πρωί της Τρίτης (6/6).

Σύμφωνα με την Αστυνομία σημειώθηκαν πέντε διαφορετικά ατυχήματα στον αυτοκινητόδρομο, στο ύψος Αγίου Τύχωνα μέχρι και τη Μέσα Γειτονιά.

Στο παρόν στάδιο δεν φαίνεται να προκύπτουν σοβαροί τραυματισμοί από τα τροχαία, ωστόσο δημιουργήθηκε κυκλοφοριακό κομφούζιο.

Δείτε φωτογραφία του ThemaOnline

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η επανεκκίνηση του ΑΚΕΛ και το δύσκολο παζλ των προεδρικών του 2028

Η επανεκκίνηση του ΑΚΕΛ και το δύσκολο παζλ των προεδρικών του 2028

Η Κεντρική Επιτροπή του ΑΚΕΛ, επιχειρεί να «κλειδώσει» ένα νέο πολιτικό αφήγημα μετά τις βουλευτικές εκλογές, οι οποίες, σύμφωνα με την επίσημη εκτίμηση της Εζεκία Παπαϊωάννου, σηματοδοτούν μια πρώτη ένδειξη ανάκαμψης και σταθεροποίησης της εκλογικής του επιρροής. Πίσω από τη θετική αποτίμηση όμως, βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη η πιο σύνθετη πολιτική εξίσωση της επόμενης περιόδου: Η πορεία προς τις προεδρικές εκλογές του 2028.

BEST OF TOTHEMAONLINE