Υπόθεση Περικλέους: Υπό κράτηση ο χάκερ και ο θείος του μέχρι την επόμενη Δικάσιμο - Πότε θα συνεχιστεί

Υπόθεση Περικλέους: Υπό κράτηση ο χάκερ και ο θείος του μέχρι την επόμενη Δικάσιμο - Πότε θα συνεχιστεί

Ενώπιον του Μόνιμου Κακουργιοδικείου Λευκωσίας, παρουσιάστηκαν σήμερα 6 Ιουνίου, ο 25χρονος χάκερ, ο 71χρονος θείος του και η 59χρονη μητέρα του 25χρονου που κατηγορούνται για αδικήματα που σχετίζονται με υπόθεση απαγωγής και δολοφονίας του 31χρονου Άγγελου Περικλέους. Το Δικαστήριο αποφάσισε όπως μέχρι την επόμενη δικάσιμο (10 Ιουλίου), ο 25χρονος χάκερ και ο θείος του παραμείνουν υπό κράτηση,  ενώ η τρίτη κατηγορούμενη (μητέρα 25χρονου) να παραμείνει ελεύθερη υπό όρους. 

Υπενθυμίζεται ότι οι επιτόπιες έρευνες για τον εντοπισμό της σωρού του 31χρονου τερματίστηκαν πριν από περίπου μία εβδομάδα αφού αποδείχθηκαν άκαρπες, με την Αστυνομία να δηλώνει ότι συνεχίζονται οι εξετάσεις για την υπόθεση.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το Κακουργιοδικείο Λευκωσίας, αποφάσισε στις 26/5 όπως ο 25χρονος χάκερ και ο θείος του παραμείνουν υπό κράτηση μέχρι την έναρξη της δίκης, ενώ η μητέρα του αφέθηκε ελεύθερη με περιοριστικούς όρους μέχρι και τη δίκη.

Εκτός από τον φόνο εκ προμελέτης, ο 25χρονος θα βρεθεί αντιμέτωπος με τις κατηγορίες της συνομωσίας προς διάπραξη κακουργήματος, της απαγωγής με σκοπό τον φόνο, τον εμπρησμό οχήματος, την παράνομη κατοχή και χρήση εκρηκτικών υλών (σφαιρών) και πυροβόλου όπλου.

Ο 71χρονος θα αντιμετωπίσει τις κατηγορίες της συνομωσίας προς διάπραξη κακουργήματος και του εμπρησμού οχήματος, ενώ η μητέρα του 25χρονου, την κατηγορία για συνέργεια μετά τη διάπραξη κακουργήματος, αφού φέρεται να έδωσε ψεύτικο άλλοθι για τον γιό της, κατά την κατάθεση της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Live: Φλέγεται η Μέση Ανατολή - «Οποιαδήποτε στρατιωτική εμπλοκή των ΗΠΑ θα συνοδεύεται από ανεπανόρθωτες συνέπειες»

Live: Φλέγεται η Μέση Ανατολή - «Οποιαδήποτε στρατιωτική εμπλοκή των ΗΠΑ θα συνοδεύεται από ανεπανόρθωτες συνέπειες»

Οι αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες «αδειάζουν» Νετανιάχου – Τραμπ για το πυρηνικό πρόγραμμα του Ιράν. Σε κοινή δήλωση των G7 αναφέρεται ότι το Ιράν δεν πρέπει να αποκτήσει πυρηνικό όπλο και γίνεται λόγος για «ανάγκη αποκλιμάκωσης». Την ίδια στιγμή όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στις ΗΠΑ καθώς ο Ντόναλντ Τραμπ αναχώρησε εσπευσμένα από τον Καναδά που γινόταν η Σύνοδος των G7 για να επιστρέψει στην Ουάσιγκτον εξαιτίας των «εξελίξεων στη Μέση Ανατολή», ενώ αυξάνονται οι φόβοι από τις δηλώσεις του για εκκένωση της Τεχεράνης. Το ThemaOnline σας μεταφέρει ζωντανά όλες τις εξελίξεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE