ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Ξυλοδαρμός 25χρονης Τ/κ: «Δεν θέλω να προκληθεί ένταση μεταξύ των δύο κοινοτήτων»

Ξυλοδαρμός 25χρονης Τ/κ: «Δεν θέλω να προκληθεί ένταση μεταξύ των δύο κοινοτήτων»

Σε νέα ανάρτηση προχώρησε η 25χρονη Τουρκοκύπρια Asya Karaali στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που δέχθηκε επίθεση το περασμένο Σάββατο στην Αγία Νάπα.

Συγκεκριμένα, στην ανάρτηση εκφράζει την ελπίδα πως δεν θα προκληθεί ένταση μεταξύ των δύο κοινοτήτων με αφορμή την επίθεση που δέχτηκε, ευχαριστώντας παράλληλα τις Αρχές που επενέβησαν άμεσα.

«Εκείνη τη στιγμή σοκαρίστηκα από το περιστατικό που βίωσα. Αλλά για πρώτη φορά στη ζωή μου έχω αντιμετωπίσει κάτι τέτοιο. Δεν θέλω αυτό το περιστατικό να κλιμακωθεί σε οποιαδήποτε ένταση και εχθρότητα μεταξύ των δύο κοινοτήτων. Η ελληνική αστυνομία στην Κύπρο παρενέβη στο περιστατικό και συνέλαβε τους επιτιθέμενους τη στιγμή που έγινε καταγγελία. Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλες τις αρχές που εμπλέκονται στο περιστατικό τόσο στα νότια όσο και στα βόρεια», έγραψε συγκεκριμένα.

Υπενθυμίζεται ότι το περασμένο Σάββατο παρέα Ελληνοκυπρίων φαίνεται σύμφωνα με μαρτυρίες που εξασφαλίσθηκαν, να επιτέθηκαν και να χτύπησαν την 25χρονη με αποτέλεσμα αυτή να πέσει από περιτείχισμα ύψος 2-3 μέτρων και να χτυπήσει στο έδαφος.

Η 25χρονη μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου όπου διαπιστώθηκε ότι έφερε σπάσιμο δοντιού και εκχυμώσεις σε διαφορά μέρη του σώματος της.

Μέλη του ΤΑΕ Αμμοχώστου προχώρησαν στη σύλληψη δυο αντρών ηλικίας 22 και 30 ετών για την διευκολύνσεων των ανακρίσεων, σε σχέση με την υπόθεση επίθεσης και πρόκλησης βαριάς σωματικής βλάβης με θύμα την 25χρονη Τουρκοκύπρια.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Αμμοχώστου και εναντίον τους εξασφαλίστηκε διάταγμα κράτησης για περίοδο 4 ημερών.

Τα κίνητρα που οδήγησαν στον τραυματισμό της 25χρονης Τουρκοκύπριας διερευνώνται από το ΤΑΕ Αμμοχώστου.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top