Με ειρωνεία σχολιάζει ο Θεμιστοκλέους τον ξυλοδαρμό της 25χρονης Τ/κ: «Πάλι χάθηκε η ευκαιρία για λύση»

Με ειρωνεία σχολιάζει ο Θεμιστοκλέους τον ξυλοδαρμό της 25χρονης  Τ/κ: «Πάλι χάθηκε η ευκαιρία για λύση»

Με μια ειρωνική ανάρτηση προχώρησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο Ανδρέας Θεμιστοκλέους , σχετικά με την υπόθεση ξυλοδαρμού της 25χρονης Τ/κ στην Αγία Νάπα.

«Κακώς Ε/Κ κτύπησαν την Τ/Κ νέα. Μυαλό δεν βάζουμε. Κρίμα που πάλι χάθηκε η ευκαιρία για λύση», έγραψε στην ανάρτηση του.

Δείτε την ανάρτηση του:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το νέο δίδυμο της Δεξιάς; Οι γέφυρες Χριστοδουλίδη-Αννίτας και το βλέμμα στο 2028

Το νέο δίδυμο της Δεξιάς; Οι γέφυρες Χριστοδουλίδη-Αννίτας και το βλέμμα στο 2028

Μπορεί στο 16ο συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας στην Αθήνα να μην βρέθηκαν ποτέ μαζί στο ίδιο βήμα, όμως όσοι παρακολουθούν προσεκτικά τις πολιτικές κινήσεις σε Λευκωσία και Πινδάρου, δύσκολα αγνοούν το πολιτικό υπονοούμενο πίσω από τις τοποθετήσεις του Προέδρου Νίκου Χριστοδουλίδη και της προέδρου του ΔΗΣΥ, Αννίτας Δημητρίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE