Με ειρωνεία σχολιάζει ο Θεμιστοκλέους τον ξυλοδαρμό της 25χρονης Τ/κ: «Πάλι χάθηκε η ευκαιρία για λύση»

Με ειρωνεία σχολιάζει ο Θεμιστοκλέους τον ξυλοδαρμό της 25χρονης  Τ/κ: «Πάλι χάθηκε η ευκαιρία για λύση»

Με μια ειρωνική ανάρτηση προχώρησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο Ανδρέας Θεμιστοκλέους , σχετικά με την υπόθεση ξυλοδαρμού της 25χρονης Τ/κ στην Αγία Νάπα.

«Κακώς Ε/Κ κτύπησαν την Τ/Κ νέα. Μυαλό δεν βάζουμε. Κρίμα που πάλι χάθηκε η ευκαιρία για λύση», έγραψε στην ανάρτηση του.

Δείτε την ανάρτηση του:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Συνεχίζει το αφήγημά του ο Ερντογάν - «Η ασφάλεια ψευδοκράτους άμεσα συνδεδεμένη με αυτήν της Τουρκίας»

Συνεχίζει το αφήγημά του ο Ερντογάν - «Η ασφάλεια ψευδοκράτους άμεσα συνδεδεμένη με αυτήν της Τουρκίας»

«Η ασφάλεια της Συρίας, της Παλαιστίνης, του Σουδάν, του Αζερμπαϊτζάν και της τδβκ είναι άμεσα συνδεδεμένη με την ασφάλεια της Τουρκίας», δήλωσε ο Τούρκος Πρόεδρος, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, σε ομιλία του ενώπιον της κοινοβουλευτικής ομάδας του κόμματός του.

BEST OF TOTHEMAONLINE