Με ειρωνεία σχολιάζει ο Θεμιστοκλέους τον ξυλοδαρμό της 25χρονης Τ/κ: «Πάλι χάθηκε η ευκαιρία για λύση»

Με ειρωνεία σχολιάζει ο Θεμιστοκλέους τον ξυλοδαρμό της 25χρονης  Τ/κ: «Πάλι χάθηκε η ευκαιρία για λύση»

Με μια ειρωνική ανάρτηση προχώρησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο Ανδρέας Θεμιστοκλέους , σχετικά με την υπόθεση ξυλοδαρμού της 25χρονης Τ/κ στην Αγία Νάπα.

«Κακώς Ε/Κ κτύπησαν την Τ/Κ νέα. Μυαλό δεν βάζουμε. Κρίμα που πάλι χάθηκε η ευκαιρία για λύση», έγραψε στην ανάρτηση του.

Δείτε την ανάρτηση του:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σε εξέλιξη πολυεπίπεδη διεθνής προσπάθεια για νέα διάσκεψη στο Κυπριακό εντός καλοκαιριού

Σε εξέλιξη πολυεπίπεδη διεθνής προσπάθεια για νέα διάσκεψη στο Κυπριακό εντός καλοκαιριού

Υπάρχει σε εξέλιξη μια σοβαρή πολυεπίπεδη προσπάθεια, τόσο στο προσκήνιο όσο και στο παρασκήνιο, στη βάση συγκεκριμένου πλάνου του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, για σύγκληση νέας διευρυμένης διάσκεψης για το Κυπριακό εντός του καλοκαιριού, η οποία θα οδηγήσει στην επανέναρξη των συνομιλιών με προοπτική λύσης, ανέφερε ο Διευθυντής του Γραφείου Τύπου του Προέδρου της Δημοκρατίας, Βίκτωρας Παπαδόπουλος.