Με ειρωνεία σχολιάζει ο Θεμιστοκλέους τον ξυλοδαρμό της 25χρονης Τ/κ: «Πάλι χάθηκε η ευκαιρία για λύση»

Με ειρωνεία σχολιάζει ο Θεμιστοκλέους τον ξυλοδαρμό της 25χρονης  Τ/κ: «Πάλι χάθηκε η ευκαιρία για λύση»

Με μια ειρωνική ανάρτηση προχώρησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο Ανδρέας Θεμιστοκλέους , σχετικά με την υπόθεση ξυλοδαρμού της 25χρονης Τ/κ στην Αγία Νάπα.

«Κακώς Ε/Κ κτύπησαν την Τ/Κ νέα. Μυαλό δεν βάζουμε. Κρίμα που πάλι χάθηκε η ευκαιρία για λύση», έγραψε στην ανάρτηση του.

Δείτε την ανάρτηση του:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Bουλευτικές εκλογές: Όλοι εναντίον όλων και στο βάθος η υπόθεση «Σάντη»

Bουλευτικές εκλογές: Όλοι εναντίον όλων και στο βάθος η υπόθεση «Σάντη»

Σε μια προεκλογική περίοδο που αναμενόταν να κυριαρχήσει η οικονομία, η καθημερινότητα και το Κυπριακό, η πολιτική σκηνή ανατρέπεται αιφνιδιαστικά. Η υπόθεση «Σάντη» έχει εισβάλει δυναμικά στο δημόσιο διάλογο, αναγκάζοντας κόμματα και υποψήφιους, να επανακαθορίσουν στάσεις, να αλλάξουν ατζέντα και σε αρκετές περιπτώσεις, να κινηθούν σπασμωδικά. Το αποτέλεσμα; Ένα σκηνικό «όλοι εναντίον όλων», όπου η ουσία συχνά χάνεται, μέσα σε έναν θόρυβο καταγγελιών, αντεγκλήσεων και πολιτικής αμηχανίας.