ΠΑΡΑ-THEMA

Ειρήνη Χαραλαμπίδου: Δάκρυσε στον αέρα μιλώντας για την ευθανασία – «Το βίωσα στην οικογένειά μου 3 φορές» - Δείτε βίντεο

Ειρήνη Χαραλαμπίδου: Δάκρυσε στον αέρα μιλώντας για την ευθανασία – «Το βίωσα στην οικογένειά μου 3 φορές» - Δείτε βίντεο

Δάκρυσε στον αέρα η Ειρήνη Χαραλαμπίδου, αναφερόμενη στην πρόταση νόμου που κατέθεσε σχετικά με το δικαίωμα στην ευθανασία.

Φιλοξενούμενη στην εκπομπή του Omega «Ενημέρωση Τώρα», το μεσημέρι της Δευτέρας (06/06), η βουλεύτρια του ΑΚΕΛ, ανέφερε αρχικά πως δεν ήταν καθόλου εύκολο για την ίδια, στο να καταθέσει την συγκεκριμένη πρόταση, συμπληρώνοντας πως είναι επίσης δύσκολο να την συζητά, καθώς είναι κάτι που το βίωσε στην δική της οικογένεια.

Η ίδια δήλωσε: «Ήταν κάτι το οποίο συνειδησιακά ένιωθα πάρα πολύ έντονα. Είναι κάτι το οποίο έχω βιώσει στη δική μου οικογένεια, τρεις φορές….Θα προχωρήσουμε με σοβαρότητα και υπευθυνότητα».

Όπως αναφέραμε και σε προηγούμενο δημοσίευμα, ανοίγει και επίσημα η συζήτηση για θέσπιση νομοθεσίας που να ρυθμίζει τον ιατρικώς υποβοηθούμενο τερματισμό ζωής (ευθανασία), μετά από κατάθεση σχετικής πρότασης από την κα. Χαραλαμπίδου.

Όπως εκτιμά η εισηγήτρια της πρότασης νόμου, η συζήτηση θα ξεκινήσει τον ερχόμενο Σεπτέμβριο στην Επιτροπή Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων και Ίσων Ευκαιριών και θα κληθούν όλοι όσοι εμπλέκονται στις διαδικασίες -οργανωμένα σύνολα, σύνδεσμοι ασθενών επαγγελματιών υγείας-, για να εκφράσουν τις απόψεις τους.

Δείτε πιο κάτω το σχετικό απόσπασμα:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παράνομα φωτοβολταϊκά: Προς διερεύνηση δύο περιπτώσεις - Πώς επηρεάζουν το δίκτυο της ΑΗΚ

Ξεκάθαρος ο Κεραυνός: «Ανέκδοτο ότι έχουν αντικατασταθεί οι συντάξεις με φιλοδώρημα»

Αυξήσεις στις τιμές καυσίμων: Πόσο έχουν ανέβει - «Οι γεωπολιτικές εξελίξεις επηρεάζουν»

Παραιτήθηκε ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Αστυνομίας Κύπρου - Ποιος αναλαμβάνει στη θέση του

Τραγωδία στις ΗΠΑ: Μωρό ενός έτους έπεσε από παράθυρο ξενοδοχείου και σκοτώθηκε



Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η διζωνική, δικοινοτική ομοσπονδία η μοναδική βάση λύσης»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η διζωνική, δικοινοτική ομοσπονδία η μοναδική βάση λύσης»

Η μοναδική βάση επίλυσης του Κυπριακού είναι η λύση στη βάση της διζωνικής δικοινοτικής ομοσπονδίας με πολιτική ισότητα, όπως περιγράφεται στα ψηφίσματα των ΗΕ, των συγκλίσεων που έχουν καταγραφεί μέχρι σήμερα και του ευρωπαϊκού κεκτημένου, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης σε χαιρετισμό του, ο οποίος αναγνώσθηκε από τον Υπουργό Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, σε επίσημο δείπνο των ομογενών στη Νέα Υόρκη με αφορμή την επέτειο της Ελληνικής Επανάστασης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top