θλίψη στην Ελλάδα: Πέθανε ο Γιάννης Φλωρινιώτης σε ηλικία 76 ετών

θλίψη στην Ελλάδα: Πέθανε ο Γιάννης Φλωρινιώτης σε ηλικία 76 ετών

Έφυγε από τη ζωή ο Γιάννης Φλωρινιώτης.

Ο τραγουδιστής νοσηλευόταν στο νοσοκομείο Σωτηρία, με πνευμονικό οίδημα.

Ποιος ήταν ο Γιάννης Φλωρινιώτης

Γεννήθηκε στις 15 Φεβρουαρίου του 1947 στη Φλώρινα και στις 6 Ιουνίου του 2023 έφυγε από την ζωή στο νοσοκομείο Σωτηρία όπου νοσηλευόταν με πνευμονικό οίδημα.

Ξεκίνησε να τραγουδάει σε ηλικία 14 ετών.
Αργότερα βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη, όπου τραγούδησε δίπλα σε μεγάλους ρεμπέτες, όπως Μάρκος Βαμβακάρης, Γιάννης Παπαϊωάννου, Γιώργος Λαύκας, Πρόδρομος Τσαουσάκης, Θεόδωρος Πολυκανδριώτης και με τη Ρίτα Σακελλαρίου.

Το 1970-71, ήρθε για πρώτη φορά στην Αθήνα.

Δούλευε σε διάφορα κέντρα, τραγουδώντας και χορεύοντας ενώ ντυνόταν εκκεντρικά.

Όπου εμφανιζόταν, έκανε μεγάλη επιτυχία, αλλά δεχόταν και σκληρή κριτική. Στη δισκογραφία, έκανε την πρώτη του εμφάνιση με το άλμπουμ «Τώρα Θέλω Τώρα», που αμέσως γίνεται χρυσό.

ΠΗΓΗ: Protothema.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρικές 2028: Ανοιχτό το ενδεχόμενο στήριξης Χριστοδουλίδη από τον ΔΗΣΥ - Τι είπε η Αννίτα

Προεδρικές 2028: Ανοιχτό το ενδεχόμενο στήριξης Χριστοδουλίδη από τον ΔΗΣΥ - Τι είπε η Αννίτα

Χωρίς να αποκλείει το ενδεχόμενο στήριξης του Νίκου Χριστοδουλίδη στον δεύτερο γύρο των Προεδρικών Εκλογών του 2028 εμφανίστηκε η Πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αννίτα Δημητρίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE