Τραγωδία στο Βέλγιο: Νεκρό εντοπίστηκε βρέφος έξι μηνών που το ξέχασε η μητέρα του στο αυτοκίνητο

Τραγωδία στο Βέλγιο: Νεκρό εντοπίστηκε βρέφος έξι μηνών που το ξέχασε η μητέρα του στο αυτοκίνητο

Τραγωδία στο Σαρλερουά του Βελγίου με βρέφος έξι μηνών το οποίο εντοπίστηκε νεκρό στο αυτοκίνητο της μητέρας του, στο πάρκινγκ του νοσοκομείου Σεν-Ζοζέφ ντε Ζιλί όπου εργαζόταν η γυναίκα.

Όπως αναφέρει το τηλεοπτικό δίκτυο RTL, ο πατέρας του κοριτσιού πήγε στον βρεφονηπιακό σταθμό για να πάρει την κόρη του διαπιστώνοντας ότι δεν ήταν εκεί.

«Ο μπαμπάς, που πήγε στο βρεφονηπιακό σταθμό στο τέλος της ημέρας για να πάρει το παιδί του, ανησύχησε για την απουσία του. Στη συνέχεια επικοινώνησε με τη μητέρα της μικρής και υπήρξε ένα κενό κατά τη διάρκεια της επικοινωνίας τους. Η μητέρα έτρεξε στο πάρκινγκ, στο όχημά της και ανακάλυψε το άψυχο παιδί της», ανέφερε ο εισαγγελέας Βενσάν Φιάσε.

Το θύμα πέθανε από υπερθερμία, όπως επισημαίνεται, ενώ δεν αναμένεται να γίνει νεκροψία - νεκροτομή αφού τα αίτια του θανάτου του παιδιού είναι σαφέστατα και καταγράφηκαν από τον ιατροδικαστή που βρέθηκε στο σημείο.

Οι Αρχές διεξάγουν έρευνα για να διαλευκανθεί τι συνέβη. Τέλος, σημειώνεται ότι το παιδί δεν έφερε σημάδια βίας.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Λετυμπιώτης: Η Τουρκία κρατά το «κλειδί» για πρόοδο στο Κυπριακό - Σαφές μήνυμα για σφετερισμούς και υπόθεση «Κράτος Μαφία»

Λετυμπιώτης: Η Τουρκία κρατά το «κλειδί» για πρόοδο στο Κυπριακό - Σαφές μήνυμα για σφετερισμούς και υπόθεση «Κράτος Μαφία»

Τη θέση ότι η Τουρκία είναι ο καθοριστικός παράγοντας για την επανεκκίνηση της διαδικασίας επίλυσης του Κυπριακού επανέλαβε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, υπογραμμίζοντας παράλληλα ότι η Ευρωπαϊκή Ένωση διαθέτει πλέον τα κίνητρα που ενδιαφέρουν την Άγκυρα.

BEST OF TOTHEMAONLINE