Συνάντηση Υπ. Εργασίας με ΕΤΕΚ και Παγκ. Δικηγορικό Σύλλογο - Αύξηση επιδομάτων άσκησης για νέους επιστήμονες

Συνάντηση Υπ. Εργασίας με ΕΤΕΚ και Παγκ. Δικηγορικό Σύλλογο - Αύξηση επιδομάτων άσκησης για νέους επιστήμονες

Σε συνάντηση του Υπουργού Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων κ. Γιάννη Παναγιώτου, σήμερα Πέμπτη 8 Ιουνίου 2023, με τον πρόεδρο του Παγκύπριου Δικηγορικού Συλλόγου κ. Χρίστο Κληρίδη και τον πρόεδρο του Επιστημονικού Τεχνικού Επιμελητηρίου Κύπρου (ΕΤΕΚ) κ. Κωνσταντίνο Κωνσταντή, συμφωνήθηκε αύξηση των επιδομάτων άσκησης για τους νέους επιστήμονες στον τομέα της νομικής και της μηχανικής.

Οι νέοι επιστήμονες που θα πραγματοποιούν πρακτική άσκηση σε μέλη των πιο πάνω Επαγγελματικών Σωμάτων θα αμείβονται πλέον με κατ’ ελάχιστον επίδομα άσκησης €750, από €650 που ίσχυε μέχρι σήμερα. Νοείται ότι το κάθε Επαγγελματικό Σώμα μπορεί να αποφασίσει σε ποιο βαθμό αυτό το ελάχιστο ποσό της δικής του συμβολής μπορεί να επαυξηθεί ή να διατηρηθεί σύμφωνα και με τα διαφορετικά δεδομένα που ισχύουν σε κάθε κλάδο.

Η πιο πάνω απόφαση δεν θα επιφέρει οποιοδήποτε πρόσθετο κόστος στα δημόσια οικονομικα.

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βίκτωρας Παπαδόπουλος: «Ο ΠτΔ έχει καθαρά χέρια, εδώ σκέφτεται αν θα πάει σε ένα εστιατόριο» - Η κόντρα με ΑΚΕΛ και η απάντηση Στεφάνου

Βίκτωρας Παπαδόπουλος: «Ο ΠτΔ έχει καθαρά χέρια, εδώ σκέφτεται αν θα πάει σε ένα εστιατόριο» - Η κόντρα με ΑΚΕΛ και η απάντηση Στεφάνου

Κατηγορηματική διάψευση κάθε υπαινιγμού περί διαφθοράς εκπέμπει το Προεδρικό περιβάλλον του Νίκου Χριστοδουλίδη.Ο Διευθυντής του Γραφείου Τύπου του Προέδρου της Δημοκρατίας, Βίκτωρας Παπαδόπουλος, διαβεβαίωσε ότι ο Πρόεδρος ασκεί τα καθήκοντά του με απόλυτη εντιμότητα, τονίζοντας πως είναι βέβαιος ότι κατά την αποχώρησή του από το αξίωμα δεν θα υπάρξει καμία σκιά εις βάρος του.

BEST OF TOTHEMAONLINE