Ακυρώθηκε η συνάντηση της οικογένειας του Θανάση Νικολάου με την Εισαγγελία

Ακυρώθηκε η συνάντηση της οικογένειας του Θανάση Νικολάου με την Εισαγγελία

Δεν θα πραγματοποιηθεί η συνάντηση της οικογένειας του Θανάση Νικολάου με την Εισαγγελία, που ήταν προγραμματισμένη για σήμερα, Παρασκευή 9 Ιουνίου.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωση της η οικογένεια, δέχθηκαν να μας απαντήσουν γραπτώς τις προθέσεις τους, σε απάντηση της επιστολής που τους είχαμε στείλει στις 4 Μαίου 2023 όπου ζητήσαμε να μας απαντήσουν γραπτώς εντός δύο εβδομάδων και ακόμα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συγκλίσεις, μεθοδολογία και ΜΟΕ συζήτησαν κατ’ ιδίαν Χριστοδουλίδης-Έρχιουρμαν

Συγκλίσεις, μεθοδολογία και ΜΟΕ συζήτησαν κατ’ ιδίαν Χριστοδουλίδης-Έρχιουρμαν

Θέματα ουσίας και συγκεκριμένα τις συγκλίσεις, αλλά και θέματα μεθοδολογίας και ΜΟΕ συζήτησαν στη σχεδόν τρίωρη συνάντησή τους την Τετάρτη, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης και ο Τουρκοκύπριος ηγέτης Τουφάν Έρχιουρμαν, στα γραφεία της αποστολής Καλών Υπηρεσιών των Ηνωμένων Εθνών, στην περιοχή του αεροδρομίου Λευκωσίας, στην νεκρή ζώνη.

BEST OF TOTHEMAONLINE