Απόπειρα φόνου: Εφτά μέρες στο κελί o 38χρονος που μαχαίρωσε 41χρονο στην αυλή του σπιτιού του στον Πρωταρά

Απόπειρα φόνου: Εφτά μέρες στο κελί o 38χρονος που μαχαίρωσε 41χρονο στην αυλή του σπιτιού του στον Πρωταρά

Διάταγμα 7ήμερης κράτησης εξασφαλίστηκε για τον 38χρονο, Ελληνοκύπριο, ο οποίος μαχαίρωσε 41χρονο στην αυλή της οικίας του στον Πρωταρά, το πρωί της Πέμπτης (07/06).

Τα αδικήματα που αντιμετωπίζει ο 38χρονος είναι αυτά της απόπειρας φόνου, μεταφοράς μαχαιριού εκτός οικίας, οπλοφορίας προς διέγερση τρόμου, μεταφορά επιθετικού οργάνου, κατοχή και χρήση ελεγχόμενου φαρμάκου τάξεως Α και Β δηλαδή κοκαΐνης και κάνναβης.

Yπενθυμίζεται ότι γύρω στις 07:30 το πρωί (08/06), λήφθηκε πληροφορία για τραυματισμό προσώπου στην οικία του, ενώ γύρω στις 08:15 οι Αρχές έλαβαν νέα πληροφόρηση για άνδρα που κρατούσε μαχαίρι στον χώρο υποδοχής ξενοδοχείου στην περιοχή.

Ο δράστης, 38χρονος Ελληνοκύπριος, κάτοικος Λευκωσίας, στην προσπάθεια του να διαφύγει πήδηξε από τα περιτειχίσματα του ξενοδοχείου με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στο πόδι.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ολγκίν: «Τεράστια ζημία» μια νέα αποτυχία - Οι δυο ηγέτες πρέπει να συμφωνήσουν μια σαφή διαδικασία

Ολγκίν: «Τεράστια ζημία» μια νέα αποτυχία - Οι δυο ηγέτες πρέπει να συμφωνήσουν μια σαφή διαδικασία

Σε κίνδυνο να υποστεί «τεράστια ζημιά» η προσπάθεια επανέναρξης των διαπραγματεύσεων στο Κυπριακό, σε περίπτωση νέας αποτυχίας της πρωτοβουλίας του ΓΓ του ΟΗΕ, αναφέρετα η Προσωπική Απεσταλμένη του, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, σε συνέντευξή της στη «Sunday Mail», ενώ, μιλώντας σε συνέντευξή της στην εφημερίδα «Πολίτης», αναφέρεται στην ανάγκη συμφωνίας των δύο ηγετών σε μια σαφή διαδικασία, όπως το χρονοδιάγραμμα, η ημερήσια διάταξη και οι μηχανισμοί υπέρβασης αδιεξόδων, για τη διαμόρφωση πλαισίου επανέναρξης των συνομιλιών.

BEST OF TOTHEMAONLINE