Απόπειρα φόνου: Εφτά μέρες στο κελί o 38χρονος που μαχαίρωσε 41χρονο στην αυλή του σπιτιού του στον Πρωταρά

Απόπειρα φόνου: Εφτά μέρες στο κελί o 38χρονος που μαχαίρωσε 41χρονο στην αυλή του σπιτιού του στον Πρωταρά

Διάταγμα 7ήμερης κράτησης εξασφαλίστηκε για τον 38χρονο, Ελληνοκύπριο, ο οποίος μαχαίρωσε 41χρονο στην αυλή της οικίας του στον Πρωταρά, το πρωί της Πέμπτης (07/06).

Τα αδικήματα που αντιμετωπίζει ο 38χρονος είναι αυτά της απόπειρας φόνου, μεταφοράς μαχαιριού εκτός οικίας, οπλοφορίας προς διέγερση τρόμου, μεταφορά επιθετικού οργάνου, κατοχή και χρήση ελεγχόμενου φαρμάκου τάξεως Α και Β δηλαδή κοκαΐνης και κάνναβης.

Yπενθυμίζεται ότι γύρω στις 07:30 το πρωί (08/06), λήφθηκε πληροφορία για τραυματισμό προσώπου στην οικία του, ενώ γύρω στις 08:15 οι Αρχές έλαβαν νέα πληροφόρηση για άνδρα που κρατούσε μαχαίρι στον χώρο υποδοχής ξενοδοχείου στην περιοχή.

Ο δράστης, 38χρονος Ελληνοκύπριος, κάτοικος Λευκωσίας, στην προσπάθεια του να διαφύγει πήδηξε από τα περιτειχίσματα του ξενοδοχείου με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στο πόδι.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τα διαχρονικά «κάστρα» των κομμάτων-Τα «γαλάζια προπύργια του ΔΗΣΥ, οι απώλειες του ΑΚΕΛ και η πτώση του ΔΗΚΟ

Τα διαχρονικά «κάστρα» των κομμάτων-Τα «γαλάζια προπύργια του ΔΗΣΥ, οι απώλειες του ΑΚΕΛ και η πτώση του ΔΗΚΟ

Οι βουλευτικές εκλογές της 24ης Μαΐου διεξάγονται σε ένα από τα πιο ρευστά πολιτικά σκηνικά των τελευταίων δεκαετιών στην Κύπρος. Τα παραδοσιακά κομματικά «κάστρα», δηλαδή οι περιοχές όπου τα μεγάλα κόμματα διατηρούσαν επί χρόνια σταθερή επιρροή, φαίνεται να δοκιμάζονται περισσότερο από ποτέ. Οι τελευταίες δημοσκοπήσεις καταγράφουν έντονη κινητικότητα ψηφοφόρων, αύξηση της επιρροής μικρότερων σχηματισμών και αισθητή φθορά στα ιστορικά ποσοστά των παραδοσιακών κομμάτων.

BEST OF TOTHEMAONLINE