LIFESTYLE

Κιμ Καρντάσιαν: Δηλώνει πως είναι πολύ ντροπαλή στο ερωτικό κομμάτι - «Είμαι το κορίτσι που θα σου ζητήσει να σβήσεις τα φώτα»

Κιμ Καρντάσιαν: Δηλώνει πως είναι πολύ ντροπαλή στο ερωτικό κομμάτι - «Είμαι το κορίτσι που θα σου ζητήσει να σβήσεις τα φώτα»

Αν και η Κιμ Καρντάσιαν δεν διστάζει να «γδυθεί» για τις ανάγκες κάποιας φωτογράφισης ή για χάρη του Instagram, παραδέχεται πως δεν είναι τόσο «τολμηρή» στην πραγματική της ζωή.

Μιλώντας με τον Σκοτ Ντίσικ κατά τη διάρκεια ενός πρόσφατου επεισοδίου του σόου «Kardashians», η διάσημη τηλεπερσόνα εξήγησε πως είναι ιδιαίτερα... ντροπαλή με τους άνδρες, όταν φτάνουν στο ερωτικό κομμάτι.

Με αφορμή μία συζήτηση που είχαν για τη Σερ και έναν νεότερο σύντροφό της, η Κιμ Καρντάσιαν ανέφερε για τον εαυτό της πως είναι πολύ ανασφαλής. «Εγώ πρώτα θα ήθελα να έχω σβήσει τα φώτα», είπε χαρακτηριστικά.


Όταν ο Ντίσικ τη ρώτησε αν είναι γενικά το «κορίτσι που θέλει σβηστά τα φώτα», εννοώντας κατά τη σεξουαλική επαφή, εκείνη είπε: «Ω ναι. Είναι κάπως περίεργο. Μπορεί να φύγω από μια φωτογράφιση και να φοράω ένα μικροσκοπικό εσώρουχο, μπροστά σε 100 ανθρώπους που δουλεύουν, αλλά όταν είσαι μαζί μου στο υπνοδωμάτιο, θα είμαι εκείνη που θα πω "περίμενε, μη με κοιτάς, σβήσε πρώτα τα φώτα"».

Επιπλέον, κατά τη διάρκεια του ίδιου επεισοδίου, εξήγησε πως είναι πολύ δύσκολο για εκείνη να βγαίνει ραντεβού, λόγω της αναγνωρισιμότητάς της.

«Είναι δύσκολο. Όλα γίνονται πίσω από κλειστές πόρτες. Δεν μπορώ να βγω έξω. Είναι κάπως άβολο αυτό», είπε και πρόσθεσε: «Αυτό είναι το θέμα. Αν σε δουν με κάποιον κι αν αυτό ξεκινήσει να μη λειτουργεί, πρέπει να προσπαθήσεις πολύ να το κάνεις να λειτουργήσει, γιατί ντρέπεσαι που ήταν τόσο γρήγορα όλα».

Μάλιστα, έθεσε ως παράδειγμα τη σχέση της με τον Πιτ Ντέιβιντσον. Όπως είπε, το ίδιο συνέβη ανάμεσά τους, καθώς ενώ εκείνη ήθελε απλά να περάσει καλά, όλοι έκαναν λόγο για μια πολύ σοβαρή σχέση, με προοπτικές.

«Ήθελα απλά να γλιστρήσω λίγο. Δεν υπάρχει τίποτα κακό στο να θέλεις να κρυφτείς από τον κόσμο», αναφέρει στη συνέχεια, ενώ αποκάλυψε πως το τελευταίο διάστημα ταξιδεύει συχνά με έναν άντρα.

Εξήγησε πως οι φίλοι της ήταν εκείνοι που τους έφεραν σε επαφή, με το πρώτο τους ραντεβού να είναι σε ένα κλαμπ στην Αμερική.


«Δεν θέλω να βγαίνω μόνο με ένα άτομο, αλλά δεν έχω βγει ποτέ. Το αστείο είναι ότι οι φίλοι μου ήθελαν να γνωρίσω κάποιον, οπότε πάμε στη Νέα Υόρκη», περιγράφει. Ωστόσο, το μέρος που επισκέφτηκαν ήταν το ίδιο που συνήθιζε να δειπνεί με τον Πιτ Ντέιβιντσον.

«Ξαφνικά, όλο το διαδίκτυο έγραφε "η Κιμ τα βρήκε ξανά με τον Πιτ Ντέιβιντσον"», αναφέρει. Ξεκαθάρισε βέβαια, πως η σχέση της με τον κωμικό ηθοποιό έχει λήξει οριστικά κι η ίδια είναι «ευτυχισμένη» για τον νέο της σύντροφο.

«Καλύπτει όλα σου τα στάνταρ;» τη ρώτησε ο Σκοτ Ντίσικ, με εκείνη να απαντά: «Ω ναι, τα καλύπτει όλα».

Πηγή: protothema.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απόπειρα φόνου στη Λευκωσία: Διασωληνωμένος ο 34χρονος - Συνεχίζονται οι έρευνες για εντοπισμό των δραστών

Μονή Αββακούμ: Ζητούν παύση της ανακριτικής διαδικασίας οι δικηγόροι των μοναχών

Σε εξέλιξη πυρκαγιά στην Παρεκκλησιά – Στη «μάχη» και αεροπλάνο του Τμήματος Δασών - Δείτε βίντεο

Υπουργείο Υγείας: Αυτές είναι οι συστάσεις προς το κοινό για προστασία από τη σκόνη

Αφορά χαμηλοσυνταξιούχους: Έρχεται αυξημένο το φετινό πασχαλινό επίδομα - Δείτε το ποσό



Ευρωεκλογές: Ολοκληρώθηκε η διαδικασία υποβολής υποψηφιοτήτων

Ευρωεκλογές: Ολοκληρώθηκε η διαδικασία υποβολής υποψηφιοτήτων

Ολοκληρώθηκε η διαδικασία υποβολής υποψηφιοτήτων για τις Ευρωεκλογές ενόψει των διπλών εκλογών της 9ης Ιουνίου. Η υποβολή πραγματοποιήθηκε σήμερα (24/04) το πρωί στο Συνεδριακό Κέντρο Φιλοξενία. Σημειώνεται ότι αύριο, Πέμπτη, θα πραγματοποιηθεί η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρων Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, δημάρχων, αντιδημάρχων, δημοτικών συμβούλων και μελών των Σχολικών Εφορειών και την Δευτέρα 29 Απριλίου, η υποβολή για την ανάδειξη κοινοταρχών και μελών Κοινοτικών Συμβουλίων.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top