Στο «πόδι» η Λευκωσία μετά από έκρηξη βόμβας έξω από ασφαλιστική εταιρεία τα ξημερώματα

Στο «πόδι» η Λευκωσία μετά από έκρηξη βόμβας έξω από ασφαλιστική εταιρεία τα ξημερώματα

Σε κινητοποίηση τέθηκαν οι Αρχές μετά από εκρηξη βόμβας που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Πέμπτης (15/6) σε κτήριο στη Λευκωσία.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, η έκρηξη σημειώθηκε  γύρω στις 1:50 τα ξημερώματα της Πέμπτης (15/6) έξω από ασφαλιστική εταιρεία στη Λεωφόρο Αθαλάσσας και όλα δείχνουν πως πρόκειται για κακόβουλη ενέργεια.

Στο σημείο έσπευσαν μέλη των Αρχών τα οποία απέκλεισαν τη σκηνή για εξετάσεις.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, δεν υπάρχουν τραυματισμοί.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης: «Δεν πρόκειται να εμπλακώ σε προεκλογικό αγώνα» – Ποιες είναι οι προτεραιότητές του

Χριστοδουλίδης: «Δεν πρόκειται να εμπλακώ σε προεκλογικό αγώνα» – Ποιες είναι οι προτεραιότητές του

Τη θέση ότι η Κυβέρνηση δεν πρόκειται να εμπλακεί σε προεκλογική εκστρατεία, παρά την κριτική που δέχεται από κόμματα για παροχολογία και για τα κυριακάτικα βίντεο του Προέδρου της Δημοκρατίας, διατύπωσε τη Δευτέρα ο Νίκος Χριστοδουλίδης. Υπογράμμισε πως υπάρχουν σοβαρά ζητήματα που απαιτούν κυβερνητική προσοχή, με πρώτο το Κυπριακό, καθώς και θέματα εσωτερικής διακυβέρνησης και μεταρρυθμίσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE