ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στα σκαριά νέο mall στη Λεμεσό – Πού θα ανεγερθεί και τι θα περιλαμβάνει – Δείτε εικόνες

Στα σκαριά νέο mall στη Λεμεσό – Πού θα ανεγερθεί και τι θα περιλαμβάνει – Δείτε εικόνες

Τον δρόμο της υλοποίησης, φαίνεται να παίρνει ο σχεδιασμός της Atterbury Europe, για ανέγερση νέου εμπορικού κέντρου (mall) στη Λεμεσό, το Mall of Limassol, το οποίο προγραμματίζεται να ανεγερθεί στην Ανατολική Λεμεσό

Αξίζει να αναφερθεί πως, σήμερα η Atterbury Europe έχει στην ιδιοκτησία της το Mall of Cyprus μαζί με το Εμπορικό Πάρκο Σιακόλα, καθώς και το Mall of Engomi.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η εταιρεία στην ιστοσελίδα της, στην οποία παρουσιάζει αναλυτικές πληροφορίες για το έργο, η ιδέα και η σχεδιαστική φιλοσοφία του προτεινόμενου Mall of Limassol είναι να γίνει ένας μοναδικός προορισμός λιανικής και οικογενειακής ψυχαγωγίας ακριβώς στην καρδιά της πόλης, παρέχοντας μια σειρά από εναλλακτικές λύσεις σε όλο το φάσμα των κατοίκων της Λεμεσού και στην ευρύτερη επαρχία Λεμεσού.

Το προτεινόμενο Mall of Limassol, προστίθεται, θα αξιοποιήσει την ενέργεια της πόλης για να καλύψει ένα πολύ αναγκαίο κενό στη λιανική προσφορά, δημιουργώντας παράλληλα ένα σύγχρονο χωριό που θα λαμβάνει υπόψη τον παλαιότερο και τον σημερινό πλούτο της πόλης και των κατοίκων της.

Το όλο έργο προγραμματίζεται να ανεγερθεί σε μία στρατηγική τοποθεσία στην καρδιά της πόλης, σε μια πλούσια οικιστική περιοχή, δίπλα σε έναν εμπορικό κόμβο, μόλις 3,5 χλμ. από το City’s Business Center και 2 χλμ. από το παραλιακό μέτωπο, όπου πραγματοποιούνται όλες οι κύριες τουριστικές δραστηριότητες.

Με βάση τα όσα αναφέρονται, εξάλλου, στην παρουσίαση, το νέο εμπορικό κέντρο θα εκτείνεται σε τρεις ορόφους και προγραμματίζεται να φιλοξενήσει συνολικά 115 καταστήματα, εκ των οποίων 33 με είδη ένδυσης, υπόδησης και αξεσουάρ και 30 σημεία για φαγητό, ενώ θα διαθέτει και πέραν των 1.000 χώρων στάθμευσης, εκ των οποίων οι 34 για ΑμεΑ.

Οι συνολικοί χώροι του νέου mall θα ανέρχονται στα 31.181 τ.μ., ενώ η μεικτή έκταση των ενοικιαζόμενων χώρων θα φτάνει τα 27.025 τ.μ.

Σύμφωνα, εξάλλου, με τους σχεδιασμούς, οι κατασκευαστικές εργασίες αναμένεται να αρχίσουν εντός του 2024 κι εφόσον εξασφαλιστούν οι σχετικές άδειες.

Τι θα περιλαμβάνει

Στο ισόγειο του εμπορικού κέντρου θα φιλοξενούνται όλα τα εμπορικά καταστήματα, με είδη ένδυσης, υπόδησης, κ.ά., ενώ στην μία του άκρη θα υπάρχει μία υπεραγορά και στην άλλη άκρη η «AGORA», η οποία θα παρέχει ευκαιρίες σε τοπικούς εμπόρους να προσφέρουν τα εξειδικευμένα προϊόντα/υπηρεσίες τους στην κοινότητα και στους επισκέπτες της Λεμεσού.

Στον πρώτο όροφο, θα βρίσκεται μία ευρεία γκάμα εστιατορίων στον εσωτερικό και εξωτερικό χώρο, ενώ ο δεύτερος όροφος θα είναι αφιερωμένος στην οικογενειακή διασκέδαση. Θα περιλαμβάνει έναν κινηματογράφο, μια ζώνη δραστηριοτήτων για παιδιά και χώρο για fast food.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Χειροπέδες σε έξι πρόσωπα - Εντοπίστηκαν από την Αστυνομία να διαμένουν παράνομα στη Δημοκρατία

Eurovision 2024: Απόψε ο δεύτερος ημιτελικός - Διαγωνίζεται η Ελλάδα με την Μαρίνα Σάττι και το Zari

Μονή Αββακούμ: Κλητεύθηκαν όλοι οι μοναχοί στην Ανακριτική Επιτροπή - Ανεβαίνουν σήμερα τα σκαλιά της Αρχιεπισκοπής - Ποιος ο λόγος

Χειροπέδες σε ζευγάρι για ναρκωτικά - Σακουλάκια και κάνναβη σε σπίτι 70χρονου - Φωτογραφία

Μπήκαν οι αυξήσεις στο χοιρινό - «Ξεπούλησε» το αρνάκι το Πάσχα παρά τις υψηλές τιμές

Κέντρα αναψυχής: Η νέα τάση που «εκπλήσσει» τους ιδιόκτητες - «Καμπανάκι» για την βιωσιμότητα αρκετών επιχειρήσεων



Σε αποστολή για γερά νεύρα η Ολγκίν - «Όχι» Τατάρ σε τριμερή - Εν αναμονή της συνάντησης Μητσοτάκη- Ερντογάν

Σε αποστολή για γερά νεύρα η Ολγκίν - «Όχι» Τατάρ σε τριμερή - Εν αναμονή της συνάντησης Μητσοτάκη- Ερντογάν

Χωρίς να υπάρξει ουσιαστικό αποτέλεσμα, η προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ Μαρία Άνχελα Ολγκίν ολοκλήρωσε την πρώτη κατ’ ιδίαν συνάντηση με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη και στη συνέχεια με τον Ερσίν Τατάρ, στα κατεχόμενα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top