ΔΗΣΥ για Βουλευτικές: Πότε καταθέτουν τα μέλη του πρόταση ενδιαφέροντος για μία θέση στα έδρανα
Πραγματοποιήθηκε σήμερα 12/7 συνεδρία του Πολιτικού Γραφείου του Δημοκρατικού Συναγερμού.
Ο κ. Hajeri επισκέπτεται την Κύπρο ως απεσταλμένος της Κυβέρνησης των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων για επαφές με κυβερνητικούς αξιωματούχους και τεχνοκράτες, για προώθηση επενδυσεων της χώρας στην Κύπρο.
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης επιβεβαιώθηκαν οι στενοί και φιλικοί δεσμοί μεταξύ των δύο χωρών, αλλά και η κοινή προσδοκία τους για συνεχή και στρατηγική ανάπτυξή των διμερών σχέσεων, μεταξύ άλλων, και στους τομείς της Οικονομίας και των Επενδύσεων.
Στο πλαίσιο της συνάντησης, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας εξέφρασε τη στήριξή του στις προσπάθειες των ΗΑΕ για επιτυχή διοργάνωση της επερχόμενης Συνόδου των Ηνωμένων Εθνών για την Κλιματική Αλλαγή (COP 28), επανεπιβεβαιώνοντας και τη συμμετοχή του σε αυτήν.
«Πράσινο φως» από Υπουργικό – Αύξηση στην επιδότηση για εξωσωματική γονιμοποίηση – Ποιο το νέο ποσό
Προεδρικός απολογισμός: Δεύτερη ανάγνωση σε oκτώ σημεία από το themaonline
Πάνε με βυτιοφόρα στο οδόφραγμα Αγ. Δομετίου οι πρατηριούχοι – Πότε θα γίνει η διαμαρτυρία
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις