Άκρως επικίνδυνο: Οδηγός έβαλε όπισθεν ενώ οδηγούσε στο αντίθετο ρεύμα – Δείτε βίντεο

Άκρως επικίνδυνο: Οδηγός έβαλε όπισθεν ενώ οδηγούσε στο αντίθετο ρεύμα – Δείτε βίντεο

Ένα περίεργο περιστατικό έλαβε χώρα σε κεντρικό δρόμο στην περιοχή Αρχαγγέλου στη Λευκωσία, όταν οδηγός, όπως φαίνεται και σε βίντεο που εξασφάλισε το ThemaOnline, να οδηγεί στο αντίθετο ρεύμα και να κάνει όπισθεν στην μέση του δρόμου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline, οι υπόλοιποι οδηγοί που αντιλήφθηκαν το γεγονός, άρχισαν να κορνάρουν στον επικίνδυνο οδηγό, προκειμένου να τον προειδοποιήσουν για το λάθος που έκανε και φυσικά για να αποφευχθούν τα χειρότερα, αφού ήταν ορατός ο κίνδυνος πρόκλησης τροχαίας σύγκρουσης.

Μάλιστα, σε μία προσπάθεια το όλο συμβάν να λήξει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, οδηγός άλλου οχήματος αναγκάστηκε να κόψει την κίνηση, προκειμένου ο εν λόγω οδηγός να κάνει αναστροφή και να μπει στη σωστή λωρίδα κυκλοφορίας.

Αξίζει να αναφερθεί πως, το ThemaOnline επικοινώνησε με την Αστυνομία η οποία, ωστόσο, δεν έχει λάβει οποιαδήποτε ενημέρωση για το συμβάν μέχρι στιγμής.

Δείτε βίντεο:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ για Κυπριακό: «Δώστε ακόμη λίγες ώρες στη διπλωματία» – Προσδοκίες για θετικές εξελίξεις

ΠτΔ για Κυπριακό: «Δώστε ακόμη λίγες ώρες στη διπλωματία» – Προσδοκίες για θετικές εξελίξεις

Προσδοκία ότι ενδεχομένως να προκύψουν θετικές εξελίξεις τις επόμενες ώρες από τις επαφές που είναι σε εξέλιξη αναφορικά με το Κυπριακό, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, μετά τη σύντομη συνάντηση που είχε το απόγευμα της Τρίτης με την Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE