ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Χριστοδουλίδης για ΓεΣΥ: «Δεν αγγίζουμε τη φιλοσοφία – Ζητούμενο η ενίσχυση των προσφερόμενων υπηρεσιών»

Χριστοδουλίδης για ΓεΣΥ: «Δεν αγγίζουμε τη φιλοσοφία – Ζητούμενο η ενίσχυση των προσφερόμενων υπηρεσιών»

Το μήνυμα πως «δεν αγγίζουμε τη φιλοσοφία του ΓΕΣΥ για να μην υπάρξει οποιαδήποτε παρεξήγηση», έστειλε σήμερα (22/6) ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, τονίζοντας ότι βασικό ζητούμενο είναι η ενίσχυση των προσφερόμενων υπηρεσιών και «φυσικά τα θέματα βιωσιμότητας (των νοσηλευτηρίων)».

Ερωτηθείς για τη σύσκεψη για το ΓΕΣΥ της οποίας θα προεδρεύσει αύριο, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας είπε ότι «δεν αγγίζουμε τη φιλοσοφία του ΓΕΣΥ για να μην υπάρξει οποιαδήποτε παρεξήγηση. Η δική μας φιλοσοφία είναι για όλα τα θέματα που υπάρχουν και υπάρχουν αρκετά θέματα και είναι αναμενόμενο να υπάρχουν, μιλάμε για μια μεγάλη μεταρρύθμιση, πώς μέσα από ενέργειες μας αναβαθμίζουμε την ποιότητα των προσφερόμενων υπηρεσιών και θεωρούμε ότι υπάρχει μεγάλο έδαφος για να ενισχύσουμε την ποιότητα των προσφερόμενων υπηρεσιών και αυτό είναι το βασικό ζητούμενο αύριο. Και αυτό που θα θέσω στη δική μου εισαγωγική παρέμβαση είναι εκείνες τις ενέργειες που θα ενισχύσουν το επίπεδο των προσφερόμενων υπηρεσιών, γιατί μιλάμε ειδικότερα για την υγεία, αντιλαμβάνεστε ότι αυτό είναι το βασικό ζητούμενο».

Σε παρατήρηση δημοσιογράφου ότι τίθεται θέμα και με τη βιωσιμότητα των νοσοκομείων, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας είπε «φυσικά είναι άμεσα συνυφασμένο, αλλά πρώτα ξεκινούμε με την αναβάθμιση της ποιότητας, να δούμε ειδικότερα και το θέμα των δημόσιων νοσηλευτηρίων. Είναι κάτι που μας ανησυχεί, για αυτό έχω καλέσει και όλους τους εμπλεκόμενους, έτσι ώστε να ληφθούν συγκεκριμένες αποφάσεις που θα διασφαλίζουν πρώτο, αυτό είναι το βασικό ζητούμενο, την ενίσχυση των προσφερόμενων υπηρεσιών και φυσικά τα θέματα βιωσιμότητας. Υπάρχουν και πολλά άλλα θέματα τα οποία θα θέσουμε».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Αυτά είναι τα επικίνδυνα έθιμα του Πάσχα – Πώς μπορούμε να προστατευθούμε; - Οι ενέργειες για πρόληψη από την Αστυνομία

Από πυρκαγιά σε πυρκαγιά έτρεχε η Πυροσβεστική - Το επιχειρησιακό πλάνο ενόψει καλοκαιριού

Έπιασε «λαυράκι» η ΥΚΑΝ - Συγκάτοικοι έκρυβαν ναρκωτικά μέσα στα δωμάτιά τους

Απάτη στη Λεμεσό: Παρίστανε τον συνεργάτη ιδιοκτητών διαμερισμάτων - Χειροπέδες σε 34χρονο

Στιγμές τρόμου για 23χρονη: Αδέλφια την απείλησαν, την απήγαγαν και την τραυμάτισαν με μαχαίρι – Πρώην συμβίος της ο ένας

Eurovision 2024: Η Silia Kapsis έκανε την πρώτη της πρόβα με το «Liar»



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Μπαράζ συλλήψεων – Χειροπέδες σε ακόμη ένα πρόσωπο – Εννέα το σύνολο

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Μπαράζ συλλήψεων – Χειροπέδες σε ακόμη ένα πρόσωπο – Εννέα το σύνολο

Στη σύλληψη ακόμη ενός προσώπου προχώρησε η Αστυνομία, αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη, ανεβάζοντας το σύνολο των προσώπων στα εννέα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top