ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Πειθαρχικές διαδικασίες για κρατούμενο που ισχυρίστηκε ότι κατάποσε λεπίδες

Πειθαρχικές διαδικασίες για κρατούμενο που ισχυρίστηκε ότι κατάποσε λεπίδες

Θα ακολουθηθούν άμεσα όλες οι προβλεπόμενες πειθαρχικές διαδικασίες εναντίον κρατουμένου που ισχυρίστηκε ότι κατάποσε λεπίδες, αναφέρει ανακοίνωση του Τμήματος Φυλακών.

Όπως εξηγείται στην ανακοίνωση, στις 25 του μηνός, και περί ώρα 23:00, κρατούμενος ισχυρίστηκε σε δεσμοφύλακα ότι κατάποσε τέσσερις λεπίδες. Αμέσως ενεργοποιήθηκαν οι διαδικασίες των Φυλακών και μεταφέρθηκε από το Τμήμα στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας για ιατρική διερεύνηση του περιστατικού και φροντίδα αν χρειαζόταν.

Από τις εξετάσεις και την ιατρική διερεύνηση, δεν προέκυψε οτιδήποτε, όπως αναφέρεται. Παρέμεινε την νύχτα στο Νοσοκομείο όπου την επόμενη ημέρα έτυχε και ψυχιατρικής εξέτασης και εκτίμησης όπως προνοείται σε τέτοιες περιπτώσεις.

Με την ολοκλήρωση όλων των απαραίτητων εξετάσεων επέστρεψε στις Φυλακές και χαίρει άκρας υγείας χωρίς κανένα απολύτως ιατρικό πρόβλημα. Ο ίδιος με την επιστροφή στο Τμήμα Φυλακών απολογήθηκε στη Διεύθυνση για την συμπεριφορά του, την οποία απέδωσε στην προσπάθεια του να αποκομίσει οφέλη σε σχέση με την διαμονή του, συμπληρώνεται.

Σημειώνεται ότι ο υπό αναφορά κρατούμενος έχει επιδείξει ακόμη τρεις φορές στο παρελθόν μεταξύ 2021-2022 την ίδια χειριστική συμπεριφορά με ακριβώς τον ίδιο σκοπό, «να αποκομίσει οφέλη ή προνόμια από την Διεύθυνση» αναφέρεται στην ανακοίνωση.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Θεολόγος στο «Τ»: Γίνονται συζητήσεις στο παρασκήνιο για φάγωμα Ησαΐα - Δεν θα τεθεί θέμα ενώπιον της Ιεράς Συνόδου

Α. Δημητρίου για Metamax: «Ξεκάθαρα θύμα της απάτης ο 48χρονος συλληφθείς» - Έχασε περίπου 20 χιλ. ευρώ

Ορεινά θέρετρα: Αυτά τα προβλήματα αντιμετωπίζουν – Τι συμβαίνει με τις κρατήσεις Αυγούστου

Power of Love: Ο νέος παίκτης έχει εξοργίσει το Twitter: «Καλέ, αυτός είναι χειρότερος από τον Νίκο»

Μετεωρολογικός Λειτουργός στο «Τ»: Ετοιμαστείτε για άνοδο της θερμοκρασίας – Πότε να περιμένουμε μείωση και πότε κίτρινες προειδοποιήσεις

Πόθεν Έσχες: Αυτοί είναι οι πλουσιότεροι βουλευτές - Επιχειρηματίες, γαιοκτήμονες και… καταχρεωμένοι

Έφυγε αναπάντεχα από την ζωή ο 15χρονος Αντώνης - Ο συγκινητικός αποχαιρετισμός των οπαδών της ΟμόνοιαςΜέτσολα: «Το Κυπριακό να λυθεί με ευρωπαϊκό τρόπο»

Μέτσολα: «Το Κυπριακό να λυθεί με ευρωπαϊκό τρόπο»

Το Κυπριακό πρέπει να λυθεί με ευρωπαϊκό τρόπο, δήλωσε η Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Ρομπέρτα Μέτσολα, καταδικάζοντας τα 50 χρόνια τουρκικής εισβολής και κατοχής, ενώπιον της Ολομέλειας στο Στρασβούργο το μεσημέρι της Τετάρτης. Στη συνέχεια έδωσε τον λόγο και σε Κύπριους Ευρωβουλευτές για να τοποθετηθούν με αφορμή την επέτειο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top