Στην εντατική 18χρονη: «Έπεσε σε παγίδα γιατί κάποιοι δεν έλαβαν τα σωστά μέτρα»

Στην εντατική 18χρονη: «Έπεσε σε παγίδα γιατί κάποιοι δεν έλαβαν τα σωστά μέτρα»

Σε δημόσια καταγγελία, αναφορικά με τραυματισμό 18χρονης, προχώρησε ο Πρόεδρος της Οργάνωσης Παραπληγικών Κύπρου, Δημήτρης Λαμπριανίδης.

Σύμφωνα με ανάρτηση του κ. Λαμπριανίδη, «ένα κορίτσι 18 χρονών νοσηλεύεται στην εντατική μετά που έπεσε με τη μοτοσυκλέτα της από τον δρόμο στον υπό κατασκευή δρόμο με υψομετρική διαφορά σχεδόν ένα μέτρο και χωρίς ικανοποιητικά μέτρα ασφαλείας.»

«Ακόμα», όπως αναφέρει, «και στην περίπτωση που ένας οδηγός κάνει κάποιο λάθος το οδικό δίκτυο πρέπει να προστατεύει και όχι να τιμωρεί!»

Συνεχίζει τονίζοντας πως, «σε αυτή την περίπτωση το κορίτσι έπεσε σε παγίδα γιατί κάποιοι δεν έλαβαν τα σωστά μέτρα ασφαλείας και κάποιοι άλλοι δεν έλεγξαν για αυτά».

Κλείνοντας την ανάρτηση του, ο κ. Λαμπριανίδης, διερωτάται, «πόσο θα συνεχιστεί αυτή η ανευθυνότητα και η ανοχή από τους αρμόδιους;»

Δείτε την ανάρτηση του:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τραγωδία στο Ξυλοφάγου: «Αν πήγαινε νωρίτερα σπίτι, η τραγωδία θα είχε αποφευχθεί» - Η Αστυνομία «καίει» τον πατέρα

Τραγωδία στο Ξυλοφάγου: «Αν πήγαινε νωρίτερα σπίτι, η τραγωδία θα είχε αποφευχθεί» - Η Αστυνομία «καίει» τον πατέρα

Νέα συγκλονιστικά στοιχεία έρχονται στο φως μετά τη δικαστική διαδικασία για την ανείπωτη τραγωδία στο Ξυλοφάγου, όπου δύο παιδιά έχασαν τη ζωή τους μέσα σε αυτοκίνητο.

BEST OF TOTHEMAONLINE