Φόνος έξω από μπυραρία στη Λεμεσό – Νεκρός 44χρονος και σοβαρά τραυματισμένος ένας 52χρονος

Φόνος έξω από μπυραρία στη Λεμεσό – Νεκρός 44χρονος και σοβαρά τραυματισμένος ένας 52χρονος

Υπέκυψε 44χρονος άντρας, έπειτα από μαχαιρώματα έξω από μπυραρία στη Λεμεσό ενώ, σε κρίσιμη κατάσταση βρίσκεται και ένας 52χρονος άνδρας.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, το θύμα και ο τραυματίας βρίσκονταν στη μπυραρία όταν, για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο, γύρω στη 2:00 τα ξημερώματα ξέσπασε καβγάς με άλλα πρόσωπα που βρίσκονταν στην εν λόγω μπυραρία.

Προέκυψε συμπλοκή με αποτέλεσμα δύο εκ των εμπλεκόμενων, να ανασύρουν μαχαίρια και να μαχαιρώσουν 44χρονο και 52χρονο.

Οι δύο φερόμενοι δράστες σύμφωνα με πληροφορίες από την Αστυνομία, εντοπίστηκαν και κλήθηκαν για κατάθεση στο ΤΑΕ Λεμεσού.

* Φωτογραφία αρχείου

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Τα αποτελέσματα μιλούν από μόνα τους»: Ο Χριστοδουλίδης παρουσιάζει τον απολογισμό της Κυπριακής Προεδρίας

«Τα αποτελέσματα μιλούν από μόνα τους»: Ο Χριστοδουλίδης παρουσιάζει τον απολογισμό της Κυπριακής Προεδρίας

Με αναφορά στα σημαντικότερα επιτεύγματα της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης προχώρησε σε απολογισμό μετά την ολοκλήρωση του τελευταίου Ευρωπαϊκού Συμβουλίου της κυπριακής θητείας.

BEST OF TOTHEMAONLINE