Η στιγμή που μαχητικά αεροσκάφη συγκρούονται στον αέρα στην Κολομβία – Νεκρός ένας πιλότος

Η στιγμή που μαχητικά αεροσκάφη συγκρούονται στον αέρα στην Κολομβία – Νεκρός ένας πιλότος

Τραγική κατάληξη είχε εκπαιδευτική πτήση στην Κολομβία όταν δύο συμμετέχοντα αεροσκάφη της Πολεμικής Αεροπορίας της χώρας συγκρούστηκαν στον αέρα με αποτέλεσμα ο ένας από τους πιλότους να χάσει τη ζωή του. Το δυστύχημα σημειώθηκε κατά τη διάρκεια εκπαιδευτικής πτήσης στην αεροπορική βάση Captain Luis Francisco Gómez Niño ενόψει της εθνικής εορτής ανεξαρτησίας της Κολομβίας.

Όπως ανακοίνωσε η Πολεμική Αεροπορία της Κολομβίας νεκρός είναι ο αντισμήναρχος Μάριο Άντρες Εσπινόσα ο οποίος είχε 18 χρόνια υπηρεσίας στο σώμα. Σύμφωνα με Κολομβιανούς αξιωματούχους ο δεύτερος πιλότος εκτοξεύτηκε με το κάθισμά του και νοσηλεύεται στο νοσοκομείο, με την κατάσταση της υγείας του να είναι σταθερή μολονότι δεν έχει γίνει ακόμα γνωστή η έκταση των τραυμάτων του.

Στο βίντεο από το αεροπορικό δυστύχημα που σημειώθηκε το Σάββατο φαίνεται το αεροπλάνο με χειριστή τον Εσπινόσα να πιάνει φωτιά μετά τη σύγκρουσή του με το άλλο αεροπλάνο.

 

Πηγή: newsbeast.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Το «κλειδί» που θα... ξεκλειδώσει την τουρκική αδιαλλαξία και η διεθνής κοινότητα - Αναμένει εξελίξεις ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Το «κλειδί» που θα... ξεκλειδώσει την τουρκική αδιαλλαξία και η διεθνής κοινότητα - Αναμένει εξελίξεις ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Οι χθεσινές δηλώσεις του Προέδρου Χριστοδουλίδη, ότι τις επόμενες μέρες θα έχουμε κάποιες εξελίξεις , οι οποίες θα βοηθήσουν προς την πορεία όχι μόνο των ΜΟΕ αλλά πολύ περισσότερο της επανέναρξης των συνομιλιών στη βάση του συμφωνημένου πλαισίου, δημιούργησαν και πάλι ερωτηματικά, τα οποία εκ των πραγμάτων θυμίζουν προηγούμενες δηλώσεις του Νίκου Χριστοδουλίδη, για εμπλοκή της ΕΕ, κάτι που δεν έγινε ποτέ.

BEST OF TOTHEMAONLINE