LIFESTYLE

Ξεσπά η Έλενα Χριστοπούλου για την Ιωάννα Τούνη: «Είναι διαφημιστικό μοτίβο και το κάνει πάντα»

Ξεσπά η Έλενα Χριστοπούλου για την Ιωάννα Τούνη: «Είναι διαφημιστικό μοτίβο και το κάνει πάντα»

Την μεγάλη έκταση που έχει πάρει το βίντεο που ανήρτησε η Ιωάννα Τούνη στα social media, όπου θηλάζει το γιο της, σχολίασαν την Τετάρτη 5/7 η Φαίη Σκορδά και οι συνεργάτες της στο Πρωινό μας.

Η Έλενα Χριστοπούλου μιλώντας με τους συνεργάτες της, τόνισε πως είναι δικαίωμά της να κάνει ότι θέλει, επισημαίνοντας πως βρίσκει λάθος το γεγονός ότι βγαίνει και απαντάει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
«Υπάρχουν πολλές μαμάδες που θηλάζουν και δεν το δείχνουν στα social media. Δεν είναι προκλητικό αυτό. Όταν δημοσιοποιείς τις στιγμές σου καθημερινά, ότι και να κάνεις, στα social media, -γιατί αυτή είναι και η δουλειά της Ιωάννας- θα πρέπει να περιμένεις και οφείλεις να περιμένεις και αυτούς που αντιδρούν. Από τα likes του Νίκου και της Μαρίας βγάζουν λεφτά.

Το να κάνει κάθε φορά η Ιωάννα κάτι και μετά να βγαίνει να απαντάει και να λέει “κάποιοι έχετε πρόβλημα”, αυτό είναι ένα μοτίβο, ένα μοτίβο διαφημιστικό. Να κάνει ό,τι θέλει με το παιδί της και τον θηλασμό. Ας το κάνεις όμως σαν μανιφέστο και μην απαντάς μετά κάθε μέρα. Αυτό είναι διαφημιστικό μοτίβο και το κάνει πάντα, όχι μόνο η Ιωάννα, αλλά όσοι ασχολούνται τόσο πολύ με τα social», είπε η Έλενα Χριστοπούλου.

Η Έλενα Χριστοπούλου είπε επίσης: «Κάθε φορά γίνεται κάτι και κάθε φορά βγαίνει και απαντάει. Και σε αυτούς που απαντάει, είναι οι άνθρωποι που μέσα από αυτούς βγάζει λεφτά. Κάθε φορά κάνει το ίδιο πράγμα και μέσα από τα likes και τα σχόλια βγάζει λεφτά».

Πηγή: tlife.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Αυτά είναι τα επικίνδυνα έθιμα του Πάσχα – Πώς μπορούμε να προστατευθούμε; - Οι ενέργειες για πρόληψη από την Αστυνομία

Από πυρκαγιά σε πυρκαγιά έτρεχε η Πυροσβεστική - Το επιχειρησιακό πλάνο ενόψει καλοκαιριού

Έπιασε «λαυράκι» η ΥΚΑΝ - Συγκάτοικοι έκρυβαν ναρκωτικά μέσα στα δωμάτιά τους

Απάτη στη Λεμεσό: Παρίστανε τον συνεργάτη ιδιοκτητών διαμερισμάτων - Χειροπέδες σε 34χρονο

Στιγμές τρόμου για 23χρονη: Αδέλφια την απείλησαν, την απήγαγαν και την τραυμάτισαν με μαχαίρι – Πρώην συμβίος της ο ένας

Eurovision 2024: Η Silia Kapsis έκανε την πρώτη της πρόβα με το «Liar»



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Μπαράζ συλλήψεων – Χειροπέδες σε ακόμη ένα πρόσωπο – Εννέα το σύνολο

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Μπαράζ συλλήψεων – Χειροπέδες σε ακόμη ένα πρόσωπο – Εννέα το σύνολο

Στη σύλληψη ακόμη ενός προσώπου προχώρησε η Αστυνομία, αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη, ανεβάζοντας το σύνολο των προσώπων στα εννέα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top