ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σε συντονισμό κινήσεων στο Κυπριακό συμφώνησαν Πρόεδρος ΔΗΣΥ – ΥΠΕΞ

Σε συντονισμό κινήσεων στο Κυπριακό συμφώνησαν Πρόεδρος ΔΗΣΥ – ΥΠΕΞ

Υπάρχει μεταξύ τους συντονισμός σε ό,τι αφορά το Κυπριακό, δήλωσαν η Πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού (ΔΗΣΥ) Αννίτα Δημητρίου, και ο Υπουργός Εξωτερικών, Κωνσταντίνος Κόμπος, μετά το τέλος της συνάντησής τους στα γραφεία του ΔΗΣΥ, το απόγευμα της Παρασκευής.

Η κ. Δημητρίου είπε αρχικά ότι η συνάντησή της με τον Υπουργό «ήταν για όλα τα ζητήματα στα οποία πρέπει να υπάρξει απόλυτος συντονισμός σε μια πολιτικά ευαίσθητη περίοδο, και πάνω απ’ όλα για τα βήματα που γίνονται στο Κυπριακό».

Από πλευράς κοινοβουλευτικής διπλωματίας, συνέχισε, υπάρχει «συντονισμός προσπαθειών με στόχο την επανεκκίνηση των διαπραγματεύσεων από το σημείο που διεκόπησαν και την αξιοποίηση κάθε βήματος και ευκαιρίας για να αναχαιτίσουμε τις προκλητικές τουρκικές ενέργειες που δυστυχώς μέρα με τη μέρα εντείνονται».

Από την πλευρά του, ο Υπουργός Εξωτερικών, έκανε λόγο για «μια ιδιαίτερα εποικοδομητική συζήτηση», όπου συζητήθηκαν θέματα που άπτονται της εξωτερικής πολιτικής και του Κυπριακού. «Υπάρχει ένας άριστος συντονισμός και θα συνεχίσει να υπάρχει σε επίπεδο αλληλοενημέρωσης τόσο σε ό,τι αφορά τις κινήσεις της Κυβέρνησης όσο και σε ό,τι αφορά την κοινοβουλευτική διπλωματία», τόνισε.

«Ο στόχος είναι κοινός και ενιαίος και προς αυτήν την κατεύθυνση θα πορευθούμε σε συνεννόηση και σε συνεργασία με όλα τα κοινοβουλευτικά κόμματα και φυσικά με τον Δημοκρατικό Συναγερμό», κατέληξε ο κ. Κόμπος.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Κρίσιμες συσκέψεις για το λιμάνι και την Μαρίνα Λάρνακας - Βλέπει Δήμαρχο Λάρνακας ο Βαφεάδης

Ντόναλντ Τραμπ: Τι θα γίνει με την υποψηφιότητά του στις εκλογές αφού καταδικάστηκε για την υπόθεση της πρώην πορνοστάρ

Αυξημένο το επίδομα τέκνου: Σήμερα η καταβολή του - Αναλυτικά τα ποσά και οι δικαιούχοι

Σε αυτές τις επαρχίες αυξήθηκαν οι πωλήσεις ακινήτων - Τι γίνεται με τα ενοίκια; - Αυτή είναι η εικόνα της αγοράς

Έκαναν πλιάτσικο μέσα από οχήματα στη Λεμεσό - Τους βρήκαν και τους πέρασαν χειροπέδες

Αδιανόητο έγκλημα στις ΗΠΑ: Σκότωσε και διαμέλισε την έγκυο αδελφή του επειδή «δεν ήταν πια αγνή»



Σε ανοδική πορεία ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ - Σκληρή μάχη ΔΗΚΟ και ΕΛΑΜ - Η χαμηλή συσπείρωση της ΕΔΕΚ

Σε ανοδική πορεία ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ - Σκληρή μάχη ΔΗΚΟ και ΕΛΑΜ - Η χαμηλή συσπείρωση της ΕΔΕΚ

Ανεβαίνουν οι τόνοι εννέα ημέρες πριν από τις διπλές εκλογές, με τα κόμματα να τρέχουν στην κούρσα για να αυξήσουν κυρίως τα ποσοστά συσπείρωσης. ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ φαίνεται να βρίσκονται σε ανοδική πορεία σύμφωνα με την τελευταία δημοσκόπηση που παρουσίασε το SIGMA το βράδυ της Πέμπτης. Σύμφωνα με τη δημοσκόπηση, ο ΔΗΣΥ λαμβάνει 24% και το ΑΚΕΛ 23%.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top