ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Νέα στοιχεία για το διπλό φονικό στη Λεμεσό - Ένας φαίνεται να μαχαίρωσε και τα δυο θύματα, δεν συνεργάζονται με τις Αρχές οι ύποπτοι

Νέα στοιχεία για το διπλό φονικό στη Λεμεσό - Ένας φαίνεται να μαχαίρωσε και τα δυο θύματα, δεν συνεργάζονται με τις Αρχές οι ύποπτοι

Ενώπιον Δικαστηρίου, οδηγήθηκαν σήμερα Παρασκευή 07 Ιουλίου, οι δυο ύποπτοι ηλικίας 49 και 54 ετών, για το διπλό φονικό που σημειώθηκε στη Λεμεσό τα ξημερώματα της Πέμπτης 29 Ιουνίου, με θύματα τους Μάριο Ονησιφόρου και Μιχαλάκη Μιχαήλ.

Οι δύο ύποπτοι δεν συνεργάζονται με τις Αρχές, ενώ οι έρευνες γύρω από το διπλό φονικό συνεχίζονται και με βάση τις νέες καταθέσεις που παρουσιάστηκαν στο Δικαστήριο, προκύπτουν νέα δεδομένα, καθώς φαίνεται να ήταν ένας αυτός που μαχαίρωσε και τα δυο θύματα και συγκεκριμένα ο 49χρονος, ενώ το δεύτερο θύμα, φέρεται να έφτασε στο υποστατικό αφού είχε σημειωθεί το πρώτο περιστατικό.

Η κράτηση των δυο υπόπτων, ανανεώθηκε από το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού για άλλες επτά ημέρες.

Υπενθυμίζεται ότι το διπλό φονικό διαπράχθηκε τα ξημερώματα της Πέμπτης 29 Ιουνίου, όταν 43χρονος φίλος των θυμάτων, φέρεται να δέχθηκε επίθεση από τους δυο υπόπτους, έξω από το μπαράκι.

Ο 44χρονος και ο 51χρονος έσπευσαν να τον βοηθήσουν και δέχθηκαν θανατηφόρα κτυπήματα από μαχαίρι, που φέρεται να κρατούσαν οι δυο ύποπτοι και τα οποία δεν εντοπίστηκαν ακόμη. Σύμφωνα με τον 43χρονο μάρτυρα, οι δυο ύποπτοι τον καταδίωξαν και τον τραυμάτισαν ελαφρά πριν εγκαταλείψουν τη σκηνή με το αυτοκίνητο τους.

Σύμφωνα με τα ευρήματα των νεκροτομών που διενήργησε ο ιατροδικαστής Νικόλας Χαραλάμπους, ο θάνατος του 44χρονου Μάριου Ονησιφόρου προήλθε από αιμορραγικό σοκ και αιμορραγία προκληθείσα από τραυματισμό με νύσσον και τέμνον όργανο.

Ο θάνατος του 51χρονου Μιχάλη Μιχαήλ, προήλθε από αιμορραγία, μετά από τραυματισμό με νύσσον και τέμνον όργανο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Έπεισαν ηλικιωμένη ότι χρειάζεται χειρουργική επέμβαση ο εγγονός της - Πέρασαν από το σπίτι της και πήραν τα χρήματα

Μεγάλη Πέμπτη: Οι καμπάνες χτυπούν πένθιμα σε κάθε Ορθόδοξη Εκκλησία για την Σταύρωση του Θεανθρώπου

Κάτι ψήθηκε στο «Τ»: Η κα Ανδρούλα μας μαθαίνει τα μυστικά της φλαούνας – Δείτε βίντεο και φωτογραφίες

Η Χρύσω Λέφου αποκαλύπτει στο «Τ» πως να βάψεις τα πιο όμορφα αυγά - Το έθιμο, οι εκδοχές και οι συμβολισμοί

Να νηστεύουμε το φαγητό μας ή την σκέψη μας; Θεολόγος εξηγεί στο «Τ» - «Δεν πρέπει να τρώμε ο ένας τον άλλο»



Στον Λίβανο ο ΠτΔ και η Φον ντερ Λάιεν για τη διαχείριση του μεταναστευτικού

Στον Λίβανο ο ΠτΔ και η Φον ντερ Λάιεν για τη διαχείριση του μεταναστευτικού

Στον Λίβανο μεταβαίνει την Πέμπτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, με την Πρόεδρο της ΕΥρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα Φον ντερ Λάιεν, προκειμένου να συζητήσουν τρόπους παροχής πολιτικής και οικονομικής στήριξης στη χώρα από την ΕΕ και την αποτελεσματική διαχείριση του μεταναστευτικού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top