Τραυματισμένο άτομο πάνω σε σκάφος - Ενεργοποιήθηκε το Εθνικό Σχέδιο «ΝΕΑΡΧΟΣ»

Τραυματισμένο άτομο πάνω σε σκάφος - Ενεργοποιήθηκε το Εθνικό Σχέδιο «ΝΕΑΡΧΟΣ»

Την 07η Ιουλίου 2023 και ώρα 19:27, το ΚΣΕΔ Λάρνακας έλαβε πληροφορία από τη Διοίκηση της Λιμενικής και Ναυτικής Αστυνομίας Αστυνομίας, που αφορούσε τραυματισμένο άτομο πάνω σε σκάφος αναψυχής στη θαλάσσια περιοχή Γεροσκήπου .

Ο τραυματισμός προκλήθηκε από πτώση στη θάλασσα.

Το ΚΣΕΔ ενεργοποίησε άμεσα το Εθνικό Σχέδιο Ε-Δ «ΝΕΑΡΧΟΣ» κινητοποιώντας σκάφος της Λιμενικής και Ναυτικής Αστυνομίας, και ασθενοφόρο του Οργανισμού Κρατικών Υπηρεσιών Υγείας (ΟΚΥΠΥ).

Ο τραυματίας , Άγγλος υπήκοος 50χρ, παραδόθηκε στις 19:50 σε ασθενοφόρο της Υπηρεσίας Ασθενοφόρων του Οργανισμού Κρατικών Υπηρεσιών Υγείας (ΟΚΥΠΥ) και μεταφέρθηκε στο Γεν. Νοσοκομείο Πάφου, για νοσηλεία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Μέτρησαν τα κουκιά τους στην Πινδάρου- Τι κρύβεται πίσω από την απόσυρση-σοκ Αννίτας και ποιος κερδίζει

ΔΗΣΥ: Μέτρησαν τα κουκιά τους στην Πινδάρου- Τι κρύβεται πίσω από την απόσυρση-σοκ Αννίτας και ποιος κερδίζει

Στην πολιτική, πέρα από τις δημόσιες τοποθετήσεις και τις διακηρύξεις περί ενότητας, υπάρχει πάντοτε και η αριθμητική. Και στον Δημοκρατικό Συναγερμό φαίνεται πως οι πρωταγωνιστές μέτρησαν τα κουκιά τους, προτού η Αννίτα Δημητρίου ανακοινώσει την απόφασή της να αποσυρθεί από την κούρσα για το προεδρικό χρίσμα του 2028.