Τραυματισμένο άτομο πάνω σε σκάφος - Ενεργοποιήθηκε το Εθνικό Σχέδιο «ΝΕΑΡΧΟΣ»

Τραυματισμένο άτομο πάνω σε σκάφος - Ενεργοποιήθηκε το Εθνικό Σχέδιο «ΝΕΑΡΧΟΣ»

Την 07η Ιουλίου 2023 και ώρα 19:27, το ΚΣΕΔ Λάρνακας έλαβε πληροφορία από τη Διοίκηση της Λιμενικής και Ναυτικής Αστυνομίας Αστυνομίας, που αφορούσε τραυματισμένο άτομο πάνω σε σκάφος αναψυχής στη θαλάσσια περιοχή Γεροσκήπου .

Ο τραυματισμός προκλήθηκε από πτώση στη θάλασσα.

Το ΚΣΕΔ ενεργοποίησε άμεσα το Εθνικό Σχέδιο Ε-Δ «ΝΕΑΡΧΟΣ» κινητοποιώντας σκάφος της Λιμενικής και Ναυτικής Αστυνομίας, και ασθενοφόρο του Οργανισμού Κρατικών Υπηρεσιών Υγείας (ΟΚΥΠΥ).

Ο τραυματίας , Άγγλος υπήκοος 50χρ, παραδόθηκε στις 19:50 σε ασθενοφόρο της Υπηρεσίας Ασθενοφόρων του Οργανισμού Κρατικών Υπηρεσιών Υγείας (ΟΚΥΠΥ) και μεταφέρθηκε στο Γεν. Νοσοκομείο Πάφου, για νοσηλεία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα εξέλιξη στο Κυπριακό: Θετικό πρόσημο Γκουτέρες στις νέες ιδέες Χριστοδουλίδη – Στο τραπέζι τριμερής στη Νέα Υόρκη

Νέα εξέλιξη στο Κυπριακό: Θετικό πρόσημο Γκουτέρες στις νέες ιδέες Χριστοδουλίδη – Στο τραπέζι τριμερής στη Νέα Υόρκη

Ο Γενικός Γραμματέας των ΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες, εξετάζει το ενδεχόμενο πραγματοποίησης τριμερούς συνάντησης στη Νέα Υόρκη, όπως δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης μετά τη συνάντησή τους, ενώ την ίδια ώρα εξέφρασε την ικανοποίησή του για την ανταπόκριση του ΓΓ στις νέες ιδέες της ελληνοκυπριακής πλευράς.

BEST OF TOTHEMAONLINE